Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To som presne neskusal.Ale uz my zo dva razy zhasla aj sama.Ja som ale omylom dnes cistil cidlo teploty vzduchu.Az teraz ked som zistoval ceny tak som to zistil :mad: Tak som ich vybral obidve a namocil do tech. benzinu.

Odesláno

Čau . Mel sem stejny problem jak se psalo na začátku vlakna skubani motorem atd... zaslepil sem egr a je klidek. Nechtelo se mi davat 5000 kc za novy. Jo ten stary jsem taky cistil a k nicemu po chvili to blylo spatky. Motor mam 100kw rhr .

Odesláno

Na vystupu z egru v zadu . Dva imbus 6 a dal sem pod malou prirubu hlinikovy plech 0.6 cca

Odesláno

No prave aj ja uz toho mel dost a ted je klidek . Okrem toho zaslepeni sem jeste vycistil sani mel sem sundany ten plastovy dil co se do nej schazej hadice sani jsou v tom klapky tak sem to utrel hadrem a vyskrabal nanosi karbonu z olejem aby se mu dobře dychlo a nelital tam bordel . Bylo ho tam dost.

Odesláno

Ne zadna chyba ani kdiz sem mu nalozil 4000 tis ot. Jezdim bez problemu a chystám se i na 407 ze ji udelam čistý vzduch :D

Odesláno

Čau,

je zajímavé ,že odborníci na FAP-off a ERG-off atd. tvrdí,že elektronický ERG zaslepit nelze

a tobě to fakčí a PC nic nehlásí.

Taky mě to začíná trošku zlobit,tak scháním info. Jinak mám udělanej FAP-off a je OK.

Ale zajímalo by mě jak se na to koukaj odborníci,když se zaslepí na výstupu jak to má

Fizola.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...