lape Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Ahojte.Může někdo poradit,kam se ukládají Lego hry?Synovci to mají rozehrané a po roce začíná zlobit PC,takže budu muset asi co nevidět dělat reinstal windows a nechtěl bych jim to smazat.Nikde to nemůžu najít.Ani v documents,ani v savegames ani jinde kam jsem vlezl jsem to neobjevil. [upravil dne 12.7.2013 09:27 AM od lape] Citovat
Cinicman Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Napr.: c:\\Program Files\\Giant\\LEGO Star Wars Game... adresár s hrou Je tam súbor: SWLEGO.BIN Potom je tam adresár \"lsw_0\", ktorý obsahuje CODE.BIN a LSW.BIN ... Toto si zazálohuj a máš vystarané... Citovat
lape Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 Díky za snahu,ale nic takového tam nemám.Už jsem to kdysi hledal u hry LEGO Harry Potter a tam to bylo v adresáři WB,ale jak se dívam,tak se zdá,že každá LEGO hra si to ukládá jinak.Tady se teď jedná o hry LEGO Batman 2 a LEGO piráti z Karibiku.Ještě chvíli pohledám,ale asi kluci budou muset hrát znovu.Jen doufám,že reinstal win pomůže v řešení problému,který se začal vyskytovat.Comp se sám v průběhu hry resetne.Někdy naskočí,někdy se jen točí disky ale monitor je černý a jen bliká dioda na monitoru,jako když je pc vypnuté.Dělá to jen při hrách,teď se mě to stalo u GRID 2.Při jiném používání to nedělá.Včera jsem ho vyfoukal,ale změna žádná.Ovladač na grafiku mám poslední vydaný,tak už doufám jen v ty čisté win,protože už jsou tam cca rok. Citovat
Cinicman Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Aha... každá tá lego hra to má zrejme inak. A záleží tiež na tom aký máš Windows. Na 7 je to: Lego Batman 2 = C:\\Users\\[Tvoje prihlasovacie meno]\\AppData\\Roaming\\Warner Bros. Interactive Entertainment\\LEGO Batman 2\\SavedGames Lego Piráti = C:\\Users\\[Tvoje prihlasovacie meno]\\AppData\\Roaming\\DisneyInteractiveStudios\\LEGOPirates\\SavedGames\\Slot[1,2,3,4]\\game1.legopiratessavegamedat Citovat
lape Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 Díky moc.To už je ono Tam už jsem to našel.No nic jdu zkusit přeplácnout ty widle a pokud to npomůže,tak mě zřejmě něco dává pomalu sbohem.Přeplácl jsem driver od grafiky a zdálo se,že to jede ale pak zase rst.Ale díky za ty savy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.