Petr X Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Nazdarek, nevite nekdo, kde sehnat pristrojovku za rozumnou cenu a funkcni? Palivomer mi nejde uz dlouho, otackomer blbnul, ale uz jakztakz jde, ale uz blbne i tachometr ... vzdycky kdyz do toho klepnu, tak to zase jde v pohode, ale jen na chvili, posledni dobou je to cim dal tim horsi ... no a vcera me to malinko vytocilo, tak jsem do toho prastil a rucicka teplomeru skocila uplne doprava dolu a tam zustala, takze mi nejde uz ani teplomer, a to me celkem stve ... ten je dulezitej. Tak mi asi nezbyde nic jinyho nez sehnat jinou pristrojovku. NEMATE NEKDO? Citovat
Jirkap Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Počkej potřebuješ celou přístrojovou desku nebo jen část, kde jsou budíky? Citovat
Petr X Odesláno 10. srpen 2005 Autor Odesláno 10. srpen 2005 Nevim, nechce se mi v tom uz hrabat, je to asi zbytecny, a totalne me to uz s.... :-( Proste blbnou budiky, a to vsechny. Teplomer a palivomer nejde vubec. Jediny, co jde, je display s Km. Tachometr blbne nejvic a otrackomer obcas. Musim do toho porad klepat. Jinak kontrolky a ostatni vsechno jde. No asi to budu resit podle ceny, kolikpak to asi muze stat? Citovat
Sepp Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 No sice jsem ji uz nekomu sliboval, ale pokud bys mel zajem - tak za 500,- ale upozornuji, ze jsem svou pristrjovku menil ze dvou duvodu : 1 - chtel jsem otackomer - puvodne tam byly hodiny 2 - palivomer ukazoval od 1/2 nadrze vys - rezerva /kontrolka/ ukazovalo dobre Jinak ja jsem koupil \"novou\" v na vrakovisti - cena 1.500,- Staci se projet do Prahy [upravil dne 10/8/05 Sepp] Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Sepp No sice jsem ji uz nekomu sliboval, ale pokud bys mel zajem - tak za 500,- ale upozornuji, ze jsem svou pristrjovku menil ze dvou duvodu : 1 - chtel jsem otackomer - puvodne tam byly hodiny 2 - palivomer ukazoval od 1/2 nadrze vys - rezerva /kontrolka/ ukazovalo dobre Jinak ja jsem koupil \"novou\" v na vrakovisti - cena 1.500,- Staci se projet do Prahy [upravil dne 10/8/05 Sepp] No slibovals jí mě, ale Petrovi to bude určitě užitečnejší. Mě funguje dobře, já jí chtěl jen že bych jí rozpáral a udělal si chromový obroučky kolem budíků. Ale už zhruba týden řeším úplně jiný a vážnější problémy co se týče auta, takže tohle jde uplně mimo. Citovat
Petr X Odesláno 11. srpen 2005 Autor Odesláno 11. srpen 2005 Původně zaslal: Sepp No sice jsem ji uz nekomu sliboval, ale pokud bys mel zajem - tak za 500,- ale upozornuji, ze jsem svou pristrjovku menil ze dvou duvodu : 1 - chtel jsem otackomer - puvodne tam byly hodiny 2 - palivomer ukazoval od 1/2 nadrze vys - rezerva /kontrolka/ ukazovalo dobre Jinak ja jsem koupil \"novou\" v na vrakovisti - cena 1.500,- Staci se projet do Prahy [upravil dne 10/8/05 Sepp] To by bylo super, takze co vsechno na ni je? Otackomer to teda nema a jsou tam hodiny nebo to je kuchly? Bych tam mohl dat svuj otackomer, to by slo, ne? Jinak tachometr a teplomer je v pohode, jo? No tady mame vrakace taky, ale na 406ky tam toho moc nemaj. Zkusil bych se jeste nekde poptat po komplet s otackomerem, jestli ho ta tvoje pristrojovka nema, protoze ten muj otackomer blbne taky, jinak bych to asi bral. Ten palivomer - to je skoda, ale kdovi, jestli nemam neco s plovakem, ten muj palivomer taky nejde a myslim, ze funguje taky az od pulky nadrze, protoze pulka nadrze tam byla jen jednou, kdyz jsem to auto kupoval, a to ten palivomer sel Citovat
Sepp Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Takze poporadku: 1, Je to pristrojovka s palivomerem, hodinami, rychlomerem, teplomerem chladici kapaliny 2, \"kuchleho\" v tom neni nic - jen tam nejsou zarovicky a patky /ty si prendas ze sve/ 3, Palivomer - taky jsem si myslel, ze to muze zpusobovat \"zasekly\" plovak - po vymene pristrojovky to bylo v pohode - takze chyba je v budiku /nekde na foru tu popisuji, ze udajne staci \"prihnout\" a prostrikat konektory.../ 4, Vymena hodin za otackomer - sice tam je konektor a dokonce mi prislo, ze i ten tistak bod budiky je univerzalni, presto jsem to nezkousel 5, Bazary - Tak kolem Jicina jsem jich moc nevidel - nejblizsi znam v Lanech /Kostomlaty n/L/, ale kolem Prahy je jich vice a vice \"zbozi\", takze se to cas od casu vyplati 6, Od 13.08. jsem 14 dni na Mladoboleslavsku, takze bys to z Jicina nemel daleko, pokud bys mel zajem -- muj mail: sepp@email.cz Citovat
Pinďa Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Nemáš ty problémy co se tu už řešily? Nestačilo by to opravit??? Někde tu jsou popsány opravy přístrojovky a propájení plošňáků. Citovat
Petr X Odesláno 11. srpen 2005 Autor Odesláno 11. srpen 2005 Původně zaslal: Petr X Původně zaslal: Pinďa Nemáš ty problémy co se tu už řešily? Nestačilo by to opravit??? Někde tu jsou popsány opravy přístrojovky a propájení plošňáků. Nestacilo, v tom uz se hrabalo tolik lidi a nikdo s tim nic neudelal. Navic jak jsem do toho prastil, tak ukazatel teploty je totalne KAPUT Sepp: No, urcite to promyslim, ale jde mi hodne o ten otackomer, hodiny nechci, mam v palubce ty digitalni. Kdyz mi poradis nejaky dobry vrakac, kde by tu pristrojovku mohli mit, tak budu moc rad, do Prahy bych si i zajel, je to 100Km, dal uz se mi nechce. Takze do 100Km. Kdyz nic nesezenu, tak bych se asi ozval a vzal tu od tebe, ale kdybys mel zajemce, tak to klidne prodej. Chtel bych mit zase otackomer, na nefunkcni palivomer jsem uz zvykly, jinak bych to bral. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.