Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zaslepoval som to tam kde sa miesa cisty vzduch so spalinami a podtlak som nechal tak jak je neodpajal som ho... chcel som vycistit aj sanie ale uz som sa do toho nepustal lebo az taky mechanik niesom :) mal som problem sa dostak ku jednej matke priadm aj foto

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale mě se zdá, že 407 prostě už nevypadá tak dobře, jako 406, nebo 5kový auta (405i605) ve své době. Dokonce bych řekl, že 406 je prostě hezčí než 7čka. Tady na tom srovnání je to krásně vidět...

Odesláno

Ako osobne i ja si to myslím že 406 je asi naj s peugeotov. Ale aj 407 je pekná len sa mi vidí že francúzi zdobili veľký pokrok či skok v dizajne :). Lebo 405 a 406 majú podobne črty ale 407 sa zhoduje asi len znakom :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

nazdar pani neviem kde som to mal pisat a nove vlakno som nechcel zakladat :) ... chcem pre svojho tatosa novy vzlad chcem ho dat trochu dole ... co mi odporucite ake znacky a varianty :) ...

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravicko. Potreboval by som radu . Keďže sa blíži sezóna alu diskov :D. Chcem sa spýtať aká farba by sa hodila na moje strmene . Mal som ich vo farbe auta a teraz romyslam o bielej alebo červenej či somarina ? :)

Odesláno

Tak ak mozem za mna cervena je klasika nic tym nepokazis potom mozno bledomodre ak si mal doteraz tmave ako auto...ine by sa ku farbe auta asi nehodili, skus virtual tuning :)

Odesláno

tak aj tu na fore to vie par ludi spravit v sekcii tuning mas okno s virtual tuningom tam sa popytaj daj foto s autom kde dobre vidiet strmene a snad ti tam niekto pomeni farby na ukazku :)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...