Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:aut no tak na noc mám tedy úplně jiné metody ... jsem netopýr, takže v noci co? No nespím, Míšo, nespím ;);):aut:aut:D:D

metody, nemetody -omezovat se v jidle a cvicit dokaze kazdej, to neni originalni:bojim

navic tenhle zpusob snadno presvedci tve okoli, ze uz jsi zhubnula dostatecne:super

Odesláno

:mrk no uvidíme, řekněme za půl roku skočím kontrolně na váhu a zhodnotíme to :)

Vůbec nechápu, proč tohle lidi nejvíc řeší kolem Vánoc, na které se celý rok těším hlavně proto, že sním od všeho tunu a vůbec mě to netrápí....:D

Letošní salát byl absolutně luxusní, stejně tak kapřík, řízky, cukroví a další ňamky...

Odesláno

Já si právě dneska říkala, že hupsnu na váhu, jak se mnou svátky zamávaly a ona si normálně váha nejede, raději jí došly baterky :bacha , tak se vyděsím až zítra :D .

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

Hehe, jo! :) Prý mám zhubnout :D :D :D

A co chces hubnout Netope:)

To není z mojí hlavy....ale prý \"zadní nárazník\" :D:D:D

Ideálně pokud by šlo něco hmoty ze zadního nárazníku přesunout do předního...tuning, víš? :D

No, prostě.... NIC NEBUDE! :D

jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:)

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super

:D ...no mě zaujal údaj 235/45 ... :D:D:D:D:D:D:D:D

ještěžě už je po desáté hodině!

:D:D:D

Odesláno

ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super

To kolo si taky uzivalo vanoce, ze se po svatkach musi kontrolovat na vaze? :mrk

ps: ja jako vzdy pribral, ale pritulka neco zhubla (nechapu jak) :bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

To kolo si taky uzivalo vanoce, ze se po svatkach musi kontrolovat na vaze? :mrk

ps: ja jako vzdy pribral, ale pritulka neco zhubla (nechapu jak) :bacha:D

Holka je šikovná - takže chválit, chválit a chválit!

No a ty holt cvičit, cvičit a cvičit ;)

Tomu se říká \"dělba práce\" :D

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:)

to ona se tak netopyce prave jen pretvaruje, vis:roll

No spis bych rek ze tehle problem ma snad kazda kdyz to tak posloucham:D, nechapu co vsechny resej, :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

;) tohle jsou tzv. vtištěný problémy...

... jednou se na nás někdo pátravě zadívá, prohodí zcela nevinnou poznámku na téma \"trochu máš ty gaťky napnutý, ne?\" a je z toho celoživotní trauma s programem redukčních diet :)

Holt ženský, co naděláte...

...ale jinak myslím, že my zdejší pežotový jsme ještě hodně v pohodě...;)

Odesláno

tak takovyhle reci bych nikdy nemel pokud ta dotycna neni primo asimtricka. KDyz holkka nema trosku zadek tak to stoji za houby. Ale tim zase nemyslim ze by ho musela mit jako vrata. Ty si takovej optimal:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

... jednou se na nás někdo pátravě zadívá, prohodí zcela nevinnou poznámku na téma \"trochu máš ty gaťky napnutý, ne?\" a je z toho celoživotní trauma s programem redukčních diet :)

lolek, to ja rikam trochu jinak... \"nesrazily se ti trosku?\"... efekt zarucen :D

Odesláno

hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" :D

...a vypadala bych asi takhle:

shrek2_wp03800.jpg

[upravil dne 29/12/08 Netopýrka]

Odesláno

hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" :D

Takze vse spatne je pro neco vlastne dobre koukam:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...