Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Netopýrka Hehe, jo! Prý mám zhubnout :D vyborna myslenka:super jen je treba najit stylovou metodu: http://www.novinky.cz/clanek/157019-kdo-chrape-spali-v-noci-vic-energie-tvrdi-vedci.html no tak na noc mám tedy úplně jiné metody ... jsem netopýr, takže v noci co? No nespím, Míšo, nespím ;):aut:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka no tak na noc mám tedy úplně jiné metody ... jsem netopýr, takže v noci co? No nespím, Míšo, nespím ;):aut:D:D metody, nemetody -omezovat se v jidle a cvicit dokaze kazdej, to neni originalni:bojim navic tenhle zpusob snadno presvedci tve okoli, ze uz jsi zhubnula dostatecne:super Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 no uvidíme, řekněme za půl roku skočím kontrolně na váhu a zhodnotíme to Vůbec nechápu, proč tohle lidi nejvíc řeší kolem Vánoc, na které se celý rok těším hlavně proto, že sním od všeho tunu a vůbec mě to netrápí.... Letošní salát byl absolutně luxusní, stejně tak kapřík, řízky, cukroví a další ňamky... Citovat
Aluška Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Já si právě dneska říkala, že hupsnu na váhu, jak se mnou svátky zamávaly a ona si normálně váha nejede, raději jí došly baterky , tak se vyděsím až zítra . Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Netopýrka Hehe, jo! Prý mám zhubnout :D A co chces hubnout Netope:) To není z mojí hlavy....ale prý \"zadní nárazník\" :D:D Ideálně pokud by šlo něco hmoty ze zadního nárazníku přesunout do předního...tuning, víš? No, prostě.... NIC NEBUDE! jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super ...no mě zaujal údaj 235/45 ... :D:D:D:D:D:D:D ještěžě už je po desáté hodině! :D:D Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super To kolo si taky uzivalo vanoce, ze se po svatkach musi kontrolovat na vaze? ps: ja jako vzdy pribral, ale pritulka neco zhubla (nechapu jak) Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) ...se červenám, dost už! Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) ...se červenám, dost už! Nic nevidim:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) to ona se tak netopyce prave jen pretvaruje, vis:roll Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: .mycTD ja hupsnul na vahu vcera, aby se nesvalilo kolo. vazim 106kg vc obuteho 17\"RH + 235/45:super To kolo si taky uzivalo vanoce, ze se po svatkach musi kontrolovat na vaze? ps: ja jako vzdy pribral, ale pritulka neco zhubla (nechapu jak) Holka je šikovná - takže chválit, chválit a chválit! No a ty holt cvičit, cvičit a cvičit Tomu se říká \"dělba práce\" Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: agresssor jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) to ona se tak netopyce prave jen pretvaruje, vis:roll Ale Mišane! Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: agresssor jO tuning:) no me ses zdala docela normalni.) docela pekne:) to ona se tak netopyce prave jen pretvaruje, vis:roll No spis bych rek ze tehle problem ma snad kazda kdyz to tak posloucham:D, nechapu co vsechny resej, :myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 tohle jsou tzv. vtištěný problémy... ... jednou se na nás někdo pátravě zadívá, prohodí zcela nevinnou poznámku na téma \"trochu máš ty gaťky napnutý, ne?\" a je z toho celoživotní trauma s programem redukčních diet Holt ženský, co naděláte... ...ale jinak myslím, že my zdejší pežotový jsme ještě hodně v pohodě... Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 tak takovyhle reci bych nikdy nemel pokud ta dotycna neni primo asimtricka. KDyz holkka nema trosku zadek tak to stoji za houby. Ale tim zase nemyslim ze by ho musela mit jako vrata. Ty si takovej optimal:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka ... jednou se na nás někdo pátravě zadívá, prohodí zcela nevinnou poznámku na téma \"trochu máš ty gaťky napnutý, ne?\" a je z toho celoživotní trauma s programem redukčních diet lolek, to ja rikam trochu jinak... \"nesrazily se ti trosku?\"... efekt zarucen Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" ...a vypadala bych asi takhle: [upravil dne 29/12/08 Netopýrka] Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" Takze vse spatne je pro neco vlastne dobre koukam:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.