JirkaV Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Zdravim Celkem mi odchazi lak na P306 u 5. dveri. Koupil jsem ho cca pred 6mesici s tim, ze jsem vedel, ze ty dvere nejsou original a maj na sobe nastrik. Ale ted se to cele zacalo loupat ! Proto se chci optat kolik me to cca bude stat a kolik by to stalo u Peugeota !! Diky Citovat
uulik Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Prosímtě u Pegugeota za to dáš hrnec peněz,sežeň šikovnýho lakýru a máš to v pohodě.Dělal mi střechu,L.blatník, L.dveře, haupnu za 4000t. Barvu trefil stopro.Je ale to Písecko. Citovat
Chip Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Já dal v praze za 3dcl barvy a laku(tj. asi 1,5l tekutin na stříkání(šedá metla)) 1200Kč ale musím si to nastříkat sám (jelikož to trochu umim). jo a to množství by prej mělo stačit na 2x př. blatník-1x střechu-1x dveře-kus kapoty-a různý dostřiky, řek bych že mi to vyjde těsně ale to se uvidí, Tobě by podle mě stačila tak 0,5dcl a 1x šikovnej lakýra:aut ale jestli se mýlim tak a? mě zkušenější poopraví nebo poradí sem amatér a stále se učím:myslim a jestli ví někdo o dobrým a levnějším míchači barev v praze a okolí tak sem s ním:aut Citovat
JirkaV Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 OK, diky - je mi jasny, ze u Peugeota to bude ranec a tak se optam znamych a poohlednu se po sikovnem lakirnikovi ! Cena tak zhruba souhlasi - uz jsem se tak trochu ptal a cca 2000 za jeden dil na aute. V cene je barva se vsim + prace ! Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.