Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přez fb, jeden týpek prodával pokličky páč si koupil citróňácký na peugeot kola. Musel jsem něco sehnat, jelikož jsem kupoval kola starší a byly k nim jen 3 pokličky. jinak koukám že je máš taky :D já mám rozměr 7j r17 ;) a už se těším až bude léto

[upravil dne 22/10/13 07:07 od Shaky]

Odesláno

Ano mám stejná, akorát 7x16, chvilku jsem teda pokukoval i po těch co máš ty :D protože byly docela dlouho na prodej, ale nakonec jsem se rozhodl pro 16ky, za prví se mi ty menší kola na 206 víc líbí a za druhý jsem je mohl nechat zapsat do techničáku. Ty pokličky jsou super, já k nim mam ty originální platin a ty se mi nelíbí :D takže to budu muset taky nějak řešit. Jinak přes zimu se ještě nejspíš vrhnu na odstranění a naleštění toho červenýho proužku, na mě je to totiž takhle až moc barevný :D Takže na jaře už to nebudeme mít tak stejný :D

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Takze dnes dorazila zasilka, ze ktere mam obrovskou radost. Prisly xs blatniky i s podbehama a plast kolem radia s klimou z noveho modelu. jeste pracuju na dvouradkovem dipleji za pomoci Lukase309, za coz mu moc dekuji.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak auto mam na letnich, ale spinave jak prase, jelikoz nam nejak prselo :) ted uz staci jen nasadit snizeny pruziny na predek a nalakovanej xs predek a budu prozatim spokojenej. kvalitu fotek omluvte, mel jsem jen mobil ;)

post-49994-14109636488904_thumb.jpg

post-49994-14109636489258_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...