Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejlepsi pro tebe bude, kdyz si zajedes nekam do firmy kde delaji auto hi-fi. Rekni jim co chces, urcite ti tam poradi a prodaji veci ktery budes potrebovat pro realizaci. Zbytek uz si muzes udelat doma a hlavne s pocitem, ze to mas vse v poradku.

Jinak k tomu napajeni se pouzivaji lisovaci oka, ktera se jeste zaletuji a sroubuji se primo pod sroub na baterce. Muzes si koupit primo i napajeci svazek k zesilovacum, ktery uz je hotovej i s pojistkou. Mas ho v ruznych delkach a ceny tady v CR zacinaji na 600kc.

Rozhodne se nepoustej do akci stylu: Tady to kousek oholim a nejak to k tomu pridelam. Vem si kolik amper je schopna dat baterie v aute. Pri skratu je to jak svarecka a hori vse kolem. Pak si dej jeste pozor na pruchodky kudy povedes napajeni aby se ti plusak nekde neprodrel, pak je to zase moznost odpisu auta.

Jak ctu tve prispevky, bude opravdu lepsi si nekam zajet a poradit se, nebo nasetrit nejakou kacku a rovnou jim to tam nechat. Je hodne lidi, kteri tak to jen vyhodi penize s pocitem jak jim to hezky hraje a je yo predny opak.

Odesláno

Mas pravdu, bud to dam dakomu spravit, alebo sa s tym nebudem parat a hodim si do kufra bednu so dvoma basakmi a tie napojim na zadne kanaly radia. Radio vie spravit zo zadnych kanalov subakove, takze efekt bude podobny (samozrejme sa to nevyrovna vlastnemu zosilovacu), ale hadam to bude stacit. Zatial to mam takto na jeden reprak, ten akurat vymenim za silnejsi. A nemusim tahat ziadne kable. V sucasnosti jej toto asi najprijatelnejsie riesenie pre mna.

Prave kvoli tym amperom som chel vediet ze ako to spravit, zosik ma svoju poistku, ale isto bude treba aj nejaku na kabel samotny, ak by to skratlo niekde pred zosikom. Len som to este nikde nevidel, tak som chcel nejake info.

Z elektriky inac niesom lavy, vystudoval som \"Mechanika pre spotr. elektroniku\" akurat som este nikdy nic (okrem zapajania radia) s elektrikou v aute nerobil :-)

[Edited on 2/7/13 17:52 by shiro]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...