Lubos91 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Keďže dochádzam pravidelne do Bratislavy do školy a aj mimo to sa kade tade chodí potreboval som auto. Kritéria boli kombi, normálna spotreba aspoň predné okná v elektrike a aspoň manuálna klimatizácia a kandidáti Octavia, Passat B5, Focus Mk1 ale aj tak sa mi vždy najviac páčila 406ka pri ktorej som nakoniec aj skončil čo ma teší. Výbava: elektrické okná 4x, elektrické zrkadlá, automatická klimatizácia, rádio CD Clarion (vracia CD dúfam že sa to opraví), na moje potešenie biele budíky a sedačky látkové Daytona. Motor: 2.0 HDi 66kW od ktorých som nevedel čo čakať vzhľadom na váhu ale musím povedať že aj keď to nie je 96kW Passat tak to v pohode spĺňa moje požiadavky aj keď mám v aute 5 ľudí a plný kufor. Kamarát má 66kW benzínovú Corsu a aj keď som raz tak ťažký má to grády. Citovat
odee Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Pěknej kočár, podle fotek to vypadá na nějakou zajímavou barvu, takovou sem ještě neviděl, nevypadá to jako taková ta obyč modrá Citovat
Lubos91 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 farba je pekná aj naživo škoda pár škrabancov a menšej hrdze na kapote je to modrá piana kód myslím KMW Citovat
Lubos91 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 najazdené momentálne vyše 210 000, mechanik povedal že vyzerá byť vo veľmi dobrom stave a zachovalé ja som na ňom za 3 týždne najazdil dosť pri kúpe malo cez 207 000 a šlape ako hodinky veľká spokojnosť Citovat
odee Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 406 sou super káry, moje má přes 280 a mechoš mi řekl, že nádherný auto;) Když se o něj budeš starat, tak těch 210t není zdaleka ani půlka životnosti;) Citovat
Lubos91 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 budem...taká malá obývačka tento rok nepotrebujem ani stan Citovat
odee Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Už sem taky uvažoval o tom, že to v nejbližší době prubnu. Akorát ložná plocha není celý dva metry, tak to nebude na úplně velký rozvalování, ale ve dvou by se tam \"vyspat\" dalo:D Citovat
Lubos91 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 noo vlani som mal v stane nafukovací matrac ktorý praskol tak sme sa naskladali v 306ke na predných sedačkách a to bol des potom som radšej na zemi spal ale tu už nebude problém....keď som ešte nad Focusom rozmýšľal som videl fotku s matracom natrepaným v kufri ...hlavne som chcel veľké auto na cesty plne naložený aj keď aj do 306 sedan som sa vždy zmestil ten kufor až prekvapoval....ale komfort cestujúcich vzadu je zas neporovnateľný...no a spotreba tú som popisoval v inom topicu Citovat
Lubos91 Odesláno 24. květen 2013 Autor Odesláno 24. květen 2013 mám takú otázku ak tu niekto na to natrafí...koľko káblov má viesť do sedačky keď mám v nej len airbag?....lebo do nej ide asi 5 zväzkov káblov tak či to je všetko airbag alebo nejaká príprava na vyhrievanie sedačiek? Citovat
Honza z Nera Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Hoj. Pěkná kára, měli jsme jí také. Docela mě překvapilo, že k této barvě nemáš polokůži a litá kola Ouragan. Myslím, že toto se označovalo jako verze sport, nicméně to bylo v modelovém roce 2001 až 2002 ( snad nekecám ). Asi pak tuto modrou dávali i normálně. Tuším, že to co máš pod sedadlem se celé týká airbagu v sedadle. Citovat
Lubos91 Odesláno 24. květen 2013 Autor Odesláno 24. květen 2013 kolesá možno boli ja som to kúpil len na zimných plechových takže určite dačo bolo na tom ale tak zohnám si vlastné a sedadlá mi vyhovujú nejak kožu nemusím a sú pohodlné a pekné....a uź som sa dočítal že kábel na vyhrievanie to síce je ale nemám v sedačke tú výhrevnú vložku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.