Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keďže dochádzam pravidelne do Bratislavy do školy a aj mimo to sa kade tade chodí potreboval som auto. Kritéria boli kombi, normálna spotreba aspoň predné okná v elektrike a aspoň manuálna klimatizácia a kandidáti Octavia, Passat B5, Focus Mk1 ale aj tak sa mi vždy najviac páčila 406ka pri ktorej som nakoniec aj skončil čo ma teší.

Výbava: elektrické okná 4x, elektrické zrkadlá, automatická klimatizácia, rádio CD Clarion (vracia CD dúfam že sa to opraví), na moje potešenie biele budíky a sedačky látkové Daytona.

Motor: 2.0 HDi 66kW od ktorých som nevedel čo čakať vzhľadom na váhu ale musím povedať že aj keď to nie je 96kW Passat tak to v pohode spĺňa moje požiadavky aj keď mám v aute 5 ľudí a plný kufor. Kamarát má 66kW benzínovú Corsu a aj keď som raz tak ťažký má to grády.

post-49522-14109631255278_thumb.jpg

Odesláno

najazdené momentálne vyše 210 000, mechanik povedal že vyzerá byť vo veľmi dobrom stave a zachovalé ja som na ňom za 3 týždne najazdil dosť pri kúpe malo cez 207 000 a šlape ako hodinky veľká spokojnosť

Odesláno

406 sou super káry, moje má přes 280 a mechoš mi řekl, že nádherný auto;) Když se o něj budeš starat, tak těch 210t není zdaleka ani půlka životnosti;)

Odesláno

Už sem taky uvažoval o tom, že to v nejbližší době prubnu. Akorát ložná plocha není celý dva metry, tak to nebude na úplně velký rozvalování, ale ve dvou by se tam \"vyspat\" dalo:D

Odesláno

noo vlani som mal v stane nafukovací matrac ktorý praskol tak sme sa naskladali v 306ke na predných sedačkách a to bol des potom som radšej na zemi spal ale tu už nebude problém....keď som ešte nad Focusom rozmýšľal som videl fotku s matracom natrepaným v kufri :D...hlavne som chcel veľké auto na cesty plne naložený aj keď aj do 306 sedan som sa vždy zmestil ten kufor až prekvapoval....ale komfort cestujúcich vzadu je zas neporovnateľný...no a spotreba tú som popisoval v inom topicu

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám takú otázku ak tu niekto na to natrafí...koľko káblov má viesť do sedačky keď mám v nej len airbag?....lebo do nej ide asi 5 zväzkov káblov tak či to je všetko airbag alebo nejaká príprava na vyhrievanie sedačiek?

Odesláno

Hoj. Pěkná kára, měli jsme jí také. Docela mě překvapilo, že k této barvě nemáš polokůži a litá kola Ouragan. Myslím, že toto se označovalo jako verze sport, nicméně to bylo v modelovém roce 2001 až 2002 ( snad nekecám ). Asi pak tuto modrou dávali i normálně.

Tuším, že to co máš pod sedadlem se celé týká airbagu v sedadle.

Odesláno

kolesá možno boli ja som to kúpil len na zimných plechových takže určite dačo bolo na tom ale tak zohnám si vlastné a sedadlá mi vyhovujú nejak kožu nemusím a sú pohodlné a pekné....a uź som sa dočítal že kábel na vyhrievanie to síce je ale nemám v sedačke tú výhrevnú vložku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...