podolak2 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 ahoj, začlo to klepáním a včera už to začlo uplně kmitat i s autem a mlátit celé kolo, myslel jsem napřed že je vymlácené ložisko ale když jsem s kolem hýbal ve vzduchu háýbe se celé rameno a v ložisku se ani nehne.. přikládám obrázek.. na kole jde až o centimetry a při jizdě když to hodí kmitaci nedá se s tím jet ! je to na repasy nebo jde to tam nějak jen dotáhnout či vyměnit něco... moc díky (hýbe se to v tom uložení celeho ramene) Citovat
paliman Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Nazdar , mal som cosi podobne na mojej starej 206 tke, auto mi postupne zacalo plavat na ceste. Potrebujes bud novu napravu alebo repas. Mne to zhruba pred rokom a pol spravil chlapik v Kosiciach, nahodil mi komplet repasovanu napravu za 350 eur. Vtedy som zistoval ci sa daju opravit len jednotlive casti, a najjednoduchsie a najlacnejsie bola vymena. POzri na nete urcite niekde ponukaju repasy aj s montazou Citovat
podolak2 Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 o práci mi nejde to si sundám a nasadím to už jsem jednou dělal na druhym autě ale ty peníze ... no ono to právě neplave ono to mlátí to sou rany jak svina a pak se to rozvybruje ... no ale taky to vidím asi na repas :fnuk Citovat
naloch Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 mam to samé na 406,už mám nachystané sylembloky,cca 400kč jedna strana Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.