fapeko Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Ti garantuji ,že se do předu vleze jakákoliv osoba:D . Já jsem chtěl vždy menší cabrio ,ale naskytl se tenhle macek tak jsem byl přinucen přítelkyní abych to vzal . Pro mé potřeby je ta 307 cc až moc velká ,když v ní jezdím pořad sám nebo +1. Ale co je to doma tak si tu budu jen užívat:roker Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Taky chci malé auto, mám úplně to samé, jezdím sám nebo s přítelkyní a 307ka je \"velké auto\", měl jsem 3dvř. a bylo to hrozně prostorné... Citovat
fapeko Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Tak tlačítko PP opraveno ,tempomat namontovaný,zvukova signalizace bez. pásu vyplá,denní svícení aktivováno,motor oprášen :)klika dveří vyměněná a zjistil jsem že mám podložky pod kolama:o Tímto děkuji uživateli \"wojtěch\" za DIA [upravil dne 2/6/13 20:51 od fapeko] Citovat
fapeko Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Jo a už jsem zjistil využití toho cabrioletu [upravil dne 2/6/13 20:52 od fapeko] Citovat
speedy.kh Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 No ja tomu moc nerozumim tomu stylingu ,ale něco nerezového mám na pedálech:D Hodně se mi líbi spojlery od Rieger třeba ten přední je bomba a ten zadní je taky dobrý s těma 4 vyf. koncovkama. Chtěl bych si ted koupit to zadní křidlo co je na obrázku ,ale nemůžu ho nikde najít:bojim a postupem času koupím přední a zadní spojléry [upravil dne 8/5/13 17:24 od fapeko] Ahoj, Upřímně, na nějaké takové úpravy co tu postuješ, nárazníky, křídla, spoilery ... Vykašli se na to prosím. Zničíš to auto, dnes je \"tuning\" \"styling\" uplně o něčem jiném. A pak to bohužel může dopadnout takto ... http://www.sportovnivozy.cz/43056-peugeot-307-cc-20-nove-straseci Samozřejmě 100 lidí, 100chutí, ale jestli chceš své auto odlišit, jdi jinou cestou, dej vědět, třeba Ti pomůžu Tě někam navést [upravil dne 3/7/13 17:21 od speedy.kh] Citovat
fapeko Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 Tak hlásím , že už mám najeto za 2 měsíce 400km . Musel jsem ho už dnes vytáhnout z garáže ,protože se mi na něm usídlili pavouci a pavučiny byli všude na autě ............nevím naco to auto mám ,když mi pořád stojí v garáži Citovat
fapeko Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 Změřil jsem ty podložky pod kolama ,přední a zadní [upravil dne 14/7/13 11:50 od fapeko] Citovat
speedy.kh Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Špalek to je pořádnej 3cm mi už přijde možná zbytečně moc, proč nemáš originál rozměr na té 17\" čili 205/50 ? Citovat
Mohy Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Tak hlásím , že už mám najeto za 2 měsíce 400km . Musel jsem ho už dnes vytáhnout z garáže ,protože se mi na něm usídlili pavouci a pavučiny byli všude na autě ............nevím naco to auto mám ,když mi pořád stojí v garáži to já mám najeto za tejden po praze (za pracovní tejden - 5 dní) Citovat
jozefvorisek Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Ako je možné, že tieto nádherné kabriolety majú tak málo najazdené? To v zime s pevnou strechou aj tak nikto nechodí? Túto eleganciu už môžeš jedine pokaziť. Možno nejaký decentný spojler (vo význame malá tenká uzučká lišta) nič také, čo by ti zvyšovalo prítlak... A čím si čistil motor? Teda hlavne ako. Citovat
fapeko Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 S těma pláštěma jsem už to koupil a jsou staré jak hnedé uhlí a jak se podívaš zezadu na kola tak to je krásně široké a vypadá to pěkně. Já přes leto jezdím na motorce a na zimu mám starého megana do práce a CC beru jen ,když je zima venku nebo ,když musím pro něco velkého jet , protože megan je na léto v depozitu. Rozhodl jsem se , že na CC nebudu nic dávat abych nenarušil jeho ladné křivky.Možná že snížim zadek někdy. Motor jsem opláchl vodu s jarem (byl tam jen prach) a střikl nějakým sprayem na venkovní plasty. Včera jsem měl dálkovou jízdu do PL a zpět najeto 50km Citovat
speedy.kh Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Tak snížit pouze zadek je nesmysl, když už, tak dej nějaké pěkné kola, sniž to celé, ty 3cm podložky budou brutálně dávat zabrat zadní nápravě Citovat
fapeko Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 AL kola nechám tak líbí se mi jejich design a dle mého ty podložky mají minimální vliv na nápor té nápravy. Muselo by to být tak 10cm podložené aby se tam projevily nějaké věčí síly(tlaky) na tu nápravu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.