zulda123 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Mám následující problém, rád bych vyměnil interiér ve své 306 (3-dvéř), nyní mám klasický interiér světle modrý bez anatomických sedadel. Viz: foto. Rád bych tento interiér vyměnil za anatomická sedadla nejlépe alcantara nebo černá kůže, případně výbava Champion. Nevíte někdo kde by se tento zachovalý interiér dal sehnat? Omlouvám se že nepíši do sekce inzerce, ale tam již mám inzerát delší dobu a nic. Další možností by bylo nechat vyrobit potahy od firmy MAD, proto bych se rád zeptal, zda má někdo tyto potahy na původní neanatomických sedadlech, případně, zda si někdo nechal přečalounit původní neanatomická sedadla, pokud by měl někdo foto velice bych to ocenil. Díky moc za případné rad Citovat
kubiq Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 skus bazos apod inzerce, ted jsem tam myslím i videl na 3dv verzi nově potaženou anatomku a chtěl asi 2000 za komplet ale nevým je to pár sní zpátky musíš brouzdat a čekat až se objeví Citovat
zulda123 Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Díky mrknu tam už čekám tak 3 roky na něco v lepším stavu Citovat
MartyAA Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Měl sis nechat ty sedačky Champion co jsi mi prodal a jen předělat dveře... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.