peacey Odesláno 13. duben 2013 Odesláno 13. duben 2013 cau kuci tak jsem si pokoupil zlatacka tak tu skusim udelat nejakej taktrochu projekt xD je to prekrasny auto motor s16 sání z kn filtrem hezký interier ale chtel bych se do ni jeste trochu utopit ... hlavne koupit svody a pruchozi vyfuk az dozadu a powerflex ktery jsem si chtel objednat odtud http://powerflex.hu/ nemate nekdo zkusenosti z objednavkou chtel bych rovnou cely auto ale jeste jsem z ciziny neobjednaval a jeste jsem se chtel zeptat kde jste objednavaly racelandy svody kolik vyjdou a jaky maji moznosti trubek dekuji za rady . Citovat
peacey Odesláno 13. duben 2013 Autor Odesláno 13. duben 2013 jinak uz sem daval novy svicky nevim jestly sem udelal dobre ale koupil sem bosch fr78x olej total 10w40 palivovej filtr champion olejovej filtr champion a koupil sem kn sadu na cisteni vzduchovejch filtru skoda ze nemam fotky takhle cernej filtr od oleje much bahna sem vzivote nevidel cela vana cerna fuj nechapu jak to mohl nekdo nechat zajit az takhle daleko na odfuk jsem dal zatim odfukovej filtrik nez si vytvorim nakej olejovej tank protoze seme nelibilo kdyz to litalo vsecko do toho sani jeste sem koupil novy plynovy lanko a pujdou naradu stabiky a naky ceny ramen kde objednavate takovydle veci vim ze to moc dlouho stejne nevydrzi ale nechci zase zadnou uplnou mrdku diky [upravil dne 13/4/13 10:24 od peacey] Citovat
kujon106 Odesláno 13. duben 2013 Odesláno 13. duben 2013 Čau, to si kupoval od Dana z Peček u Kolína, je to tak? Jestli ano, tak to auto znám, ještě předtim ho měl taky jeden místní člen (Kuba z Kolína) a ještě předtím nějakej chlápek z Prahy. Citovat
peacey Odesláno 13. duben 2013 Autor Odesláno 13. duben 2013 jo od dana ale tluce to kdyz zatacis k pravy strane nejdou vypnout ventilatory prej kuli klimosce tak sem vyndal relatko byl nefunkcni posilovac ale ten ted zahadne naskocil svicky jak kdyz je udelas na grilu plynovy lanko rezaty jak liska a o vyduchaci uz sem tu mluvil :myslim Citovat
peacey Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 nechce nekdo ty powerflexky ze by se jich objednalo vic a vyjde to levneji? objednavali ste to uz nekdo?? Citovat
deathcat Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Koupil bych na speedpro a neřešil nějaké objednání z ciziny. Citovat
lukaro Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Vítej v klubu krásné auto a nejen auto.... Citovat
peacey Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 Koupil bych na speedpro a neřešil nějaké objednání z ciziny. tam je ale nemaj vsechny Citovat
deathcat Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Tak asi spatně vidím a nebo nevím kam je všude chceš dávat http://www.speedpro.eu/download/powerflex/peugeot_powerflex_speedpro.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.