Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cawte. Najde sa tu niekto z vychodneho Slovenska (Vranov, Presov - alebo nieco po blizku) kto by mi vedel cez diagnostiku spustit tempomat na peugeote 207 1.6hdi r.v. 2009 ????

Odesláno

myslel som ze servis sleduje viacero ludi ako vlakno 207 a myslim ze diagnostiku mi na to vie spravit aj niekto kto sa nevenuje len 207icke... ak sa ale mylim a som zbytocne zaspamoval tak sa ospravedlnujem :mad:

Odesláno

pohoda... nic sa nedeje, v tom vlaskne kde sa pise o 207 a tempomate cita vela ludi z SK, takze ak na diag zareaguje niekto

z nich minimalne ti niekto z nich odporuci niekoho... dojdi na zraz do ZA co bude 14.04.2013 a tam ti bude vyhovene :D

kvoli tebe ti diag zabezpecim ak na zraz prides :aut

edit: viem ze to mas cez 200km, ale to mam aj ja, pripadne sa s nikym dohodnite viaceri a dojdite v jednom aute, naco kazdy zvlast :papa

[upravil dne 3/4/13 19:27 od Marcel00]

Odesláno

uff marcel diky moc ale tak ZA je pre mna dost daleko a aj casovo mi to nevyhovuje moc.... snad sa najde niekto tu po blizku... ale inak este raz vdaka.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...