Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je škoda, určitě se tam zastav jakmile budeš míti cestu, myslím si, že cena je super, na netu i s poštovným se na takovou cenu nedostaneš. Bral jsem tam i barevný ( RGB ) LED pásek 5m/300,-. Jsou to sice ty menší 3528 pouzdro, ale na svícení v různých zákoutích je to nej kompromis cena/výkon :) Jinak pod auto půjde už trochu silnější a to 60 RGB LED na metr a to bude teprve záře. Bude to sice jen na okrasu při srazech, při parkingu a tak, páč jezdit s tím bych si po Praze asi nelajz, ovšem na Moravě jsem s tím jezdil neustále a PČR bez problému :D jak říkám, na okrasu :) snad mě tady za to nikdo neukamenuje :D

Odesláno

Taky se chystám to narvat pak i pod auto :D :D Ale jen bílé, interiér i kufr s hudbou a pod autem chci bílé, měl jsem to ve staým autu a ta bílá se mi líbila nejvíc. Ted bojuju s těma budíkama, držte palce :D :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Aby se neřeklo, tak to zde trochu oživím. Pustil jsem se do čištění intériéru, po dlouhém bádání a vystřídání pěti druhů různých čističů ( cca 2000,- ), jsem konečně narazil na bezkonkurenčně účinný a cenově asi nejlevnější ( cca 70,- ) přípravek se kterým šlo čištění jak po másle, noposuďte sami dle fotografií. :) Rozdíl je nepřekonatený, dokonce i profi čistič interiérů s toho byl paf.

post-47859-14109637411145_thumb.jpg

Odesláno

Dále jsem se pustil do vyřešení záhady chybějícího klíče s infra DO a to tak, že jsem koupil uni. dálkové ovládání centrálu i s vystřelovákem ( cca 800 ,- ) a prostě po dlouhém bádání a měření se povedlo. Vše funguje tak, jeko dříve, plus jako bonus odemykám kufr třetím tlačítkem na klíči a né jen klíčkem, jako doposud, jelikož se jedná o cabrio, které při zamčení zamče i kufr, ovšem při odemčení jej již neodemkne z důvodu zabezpečení. Takže shrnemeli to:

1. stiskem tlačítka na klíči zamknout se zamknou 2x dveře + kufr

2. stiskem tlačítka odemknout se odemknou pouze dveře

3. stiskem tlačítka odemknout kufr, se odemkne jen kufr

:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...