Tomasino Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Tak tady ta fotka za tmy, ale omlouvám se za kvalitu, je to focené mobilem. Citovat
Tomasino Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 EronixHD - LED pásek jsem kupoval u větkongů na tržnici v Praze (SAPA Praha ) vyšel mě na 250,- za 5 metrů, takže pohodička. Citovat
EronixHD Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 To je pecka jen nejsem z prahy Citovat
Tomasino Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 To je škoda, určitě se tam zastav jakmile budeš míti cestu, myslím si, že cena je super, na netu i s poštovným se na takovou cenu nedostaneš. Bral jsem tam i barevný ( RGB ) LED pásek 5m/300,-. Jsou to sice ty menší 3528 pouzdro, ale na svícení v různých zákoutích je to nej kompromis cena/výkon Jinak pod auto půjde už trochu silnější a to 60 RGB LED na metr a to bude teprve záře. Bude to sice jen na okrasu při srazech, při parkingu a tak, páč jezdit s tím bych si po Praze asi nelajz, ovšem na Moravě jsem s tím jezdil neustále a PČR bez problému jak říkám, na okrasu snad mě tady za to nikdo neukamenuje Citovat
EronixHD Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Do Prahy cestu moc nemám, jet tam jenom kvůli led pásku je trochu na hlavu víš co Citovat
Tomasino Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Tak to je samozřejmé, že ne. To by jsi byl opravdu padlý na hlavu Citovat
Maresenka Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Taky se chystám to narvat pak i pod auto :D Ale jen bílé, interiér i kufr s hudbou a pod autem chci bílé, měl jsem to ve staým autu a ta bílá se mi líbila nejvíc. Ted bojuju s těma budíkama, držte palce :D Citovat
Tomasino Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 Palce určitě držím. Já pod auto budu dávat barevný, takže až to tam bude, tak si teprve vyberu barvu, která se mi bude líbit a bude mu nejvíce slušet Citovat
Tomasino Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Aby se neřeklo, tak to zde trochu oživím. Pustil jsem se do čištění intériéru, po dlouhém bádání a vystřídání pěti druhů různých čističů ( cca 2000,- ), jsem konečně narazil na bezkonkurenčně účinný a cenově asi nejlevnější ( cca 70,- ) přípravek se kterým šlo čištění jak po másle, noposuďte sami dle fotografií. Rozdíl je nepřekonatený, dokonce i profi čistič interiérů s toho byl paf. Citovat
Tomasino Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Dále jsem se pustil do vyřešení záhady chybějícího klíče s infra DO a to tak, že jsem koupil uni. dálkové ovládání centrálu i s vystřelovákem ( cca 800 ,- ) a prostě po dlouhém bádání a měření se povedlo. Vše funguje tak, jeko dříve, plus jako bonus odemykám kufr třetím tlačítkem na klíči a né jen klíčkem, jako doposud, jelikož se jedná o cabrio, které při zamčení zamče i kufr, ovšem při odemčení jej již neodemkne z důvodu zabezpečení. Takže shrnemeli to: 1. stiskem tlačítka na klíči zamknout se zamknou 2x dveře + kufr 2. stiskem tlačítka odemknout se odemknou pouze dveře 3. stiskem tlačítka odemknout kufr, se odemkne jen kufr Citovat
Tomasino Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 zkoušíme na nečisto doma na náhradním centrálu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.