Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pochlubte se, jako kdo dnes dostal valentynku :D

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no vidis aspon neco, ja dostal sportovni boty, po kterych jsem touzil, ale protoze cena byla neco malo pres 4000 tak jsem si je jen vyzkousel :D a s konstatovanim ze nebudu sponzorovat zlodeje zhnusene odesel. A dne jsem ty same boty dostal, s tim, ze se nesponzoruji zlodeji :D:D:D:D

Guest Scratch
Odesláno

ale to jsme odbocili od tohoto.....

no ja jen, ze mi odpovedeli 3 lide, zatim, zbytek jsou off topicy, ktery nejsou k tematu... to jen tak pro upresneni, az nekdo bude drzkovat ze se na foru zasiraji vlakna offtopicama.

Ja proste dostal Valentynku = pranicko od manzelky rano do emailu (pro rejpaly, to nestoji nic) - fotka je z me prvni samostatne cesty na motorce do Podebrad, kdy me Adelka jistila s coupe zadek, aby me nekdo nesestrelil. Zaroven s nami jeli nasi kamaradi svym novym autem a kamoska byla tehotna. V Podebradech jsme se prosli, dali si zmrzlinu, osedlali kazdy svuj stroj, a jeli na zamek Loucen, kde to bylo taky krasne. Bohuzel, nasi kamaradi jiz spolu nejsou vsichni pohromade :(, a tak me tato fotka, a v tento den spise dojala a ujistila, jak mam fajn zenu, ze si na me vzpomene takhle :). Taky mi to pripomnelo, jak jsme tu motorku dostavali k autu, kdyz jsem s ni jeste neumel tolik manevrovat, to byla taky docela sranda :D

K vanocum - to je samostatne tema, vanoce slavime standardne, ale uz jsme taky zrusily ty silene shony pro darky. A vite, ze mame spravne slavit vanoce na prelomu cervence a srpna? A Vanoce, jak je zname, tu rozhodne nejsou stovky let, byly to krestanske svatky, ne svatky obzerstvi a trumfovani se, kolik darku a v jake hodnote jsem komu dal..... prosim, berme to globalne....

Odesláno

My taky Valentýn nějak moc neprožíváme. Na jednu stranu je fajn mít další den v roce, kdy můžeš milovanýho člověka potěšit odůvodněně, na druhou stranu mě neuvěřitelně sere, jak se to přehnaně komercionalizuje (fuj to je složitý slovo), takže nic moc nekupujem, většinou kytku a něco na zub, ale letos sem se výtáh, koupil sem krásnou kytku a luxusní taliano bonbošku a pak mě mladá trumfla tak, že sem na to musel udělat vlastní vlákno. Takže sorry všichni, ale já sem letos dostal ten nejlepší dárek:P A co na tom, že to skoro o dvě hodiny nestihla:D Byl to náš sedmej společnej sv. Valentýn a byl nejlepší v mým životě:roker

Guest Scratch
Odesláno

jj, to teda mas recht. Ja teda vubec necekal ze neco dostanu, spis me potesilo to pranicko :), ty boty, to byl az vecerni necekany bonus :D

Odesláno

Teeda pozeram kolko moralistov :D

V okoli je strasne vela ludí, čo tvrdí, jak svojej manželke/priatelke vedia povedať hocikedy cez rok, že ju lubia, a hocikedy cez rok jej prinesu kvetinu, a podobne keci ... Najlepšie na tom je, že kvetinu ich priatelka/manzelka nevidela odvtedy, čo sa dali spolu prvý krát dokopy ...

Na druhú stranu, moja dlhoročná polovička pracuje v čisto ženskom kolektíve, a prečo ju nepotešiť ? Kúpil som jednu peknú kytičku, napísal vlastné venovanie, s vlastnou fotkou, dal to zaslať kuriérom, pekne k nej do práce ... Večer som spravil lahkú dobrú večeru, sladký dezert, načal dobré víno, a pekný deň za nami :)

Ano, vyhodil som pár Eur, a ? Stále to bolo menej, jak keď idem v sobotu na \"JEDNO PIVO\" ... :)

99 percent ženských, Vám povie, ako to nechcú oslavovať, ako nechšú kvetiny, a bla, bla, bla ... Ale každú jednu, to úprimne poteší :)

Nikoho nenavádzam, každý nech si robí čo chce, ale moralizovanie o tom, ako to strašne vytahuje z ludí peniaze, a jak americke sviatky neoslavujeme, atd, no to je podla mna trocha mimo ...

PS: Scratch, valentínka fakt pekná :)

Odesláno

:D sak jo, na to nemaju peniaze,ale na ine p. uz jo :-D

Ja som robil do neskoreho vecera :-( takze vecera nedosla do uvahy, ale aspon bonbonieru + gratis na vecer dostala :-D .

Inac valentin sa da spravit aj bez peniazkov :-) Ako to tu uz pisali, ako si kto spravi :-)

P.s: Odpoved na temu som zabudol :-D ja som dostal bonbonieru v tvare velkeho srdiecka ;)

[upravil dne 15/2/13 08:13 od crazybiker]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...