Jean406 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Zdravím Vás, auto mi začalo včera robiť nasledovné veci vyhadzovalo si hocijake chyby ako napriklad chyba tlmicov, chyba esp/abs, parkovacieho senzora,, proste tiezo chybné hlášky. Auto som odstavil a ked som ho išiel zase naštartovať otočím kľúčom, všetko pekne načítalo ale hodilo zase chyba tlmičov a keď otočím kľúčom tak auto ani nepíplo ale pritom pekne všetko načítalo. Tak som odpojil baterku na cca pol hodku a auto potom zase pekne naštartovalo. Dnes sme išly na návštevu auto zase pekne naštartovalo. Ideme z návštevy a stalo sa presne to isté ako včera - chybná hláška že sú chybné tlmiče a ani netuklo pri štarte. Dnes mi ani nedotvaralo okna na dverach ked som zavrel. Baterka je dobrá, je nová. Popis auta: Peugeot 407 Coupé 3.0V 155 kW benzín/LPG r.v. 2007 Čo to môže byť za chyba asi ? Žeby odchádzala riadiaca jednotka ? Alebo to bude nakoniec imobilizér ? Díky za pomoc. [upravil dne 10/2/13 17:13 od Jean406] [upravil dne 10/2/13 17:15 od Jean406] Citovat
mirexx Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Se startovanim ti neporadim, ale kdyz odpojis baterku tak musis dovirani oken pomoci DO znovu nastavit Citovat
bart.lbc Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Není to automat ? tam by to mohl dělat vadný brzdový spínač. Nebo nová baterie by mohla být slabá (v tomto období je potřeba dobíjet i nabíječkou auto má dost spotřebičů) Citovat
bart.lbc Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Nebo taky se tu dost píše o zadřeným startéru . Citovat
Chip Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 zaprve bych nabil baterku nejlépe zkusit jinou o které víš že je funkční. pokud Ti to hlasi pořád stejnou chybu tak bych zkusil co na to diagnostika. jinak to může být i špatná kostra, studenák atd. o tom je tady už napsáno dost Citovat
Jean406 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Dnes som to zaviezol znamemu mechanikovi, zajtra to hodi na diagnostiku tak som zvedaví. Ked sme na to isly tak to zase hadzalo vselijake hlasky. Jeho nazor je ten ze to bude asi riadiacka comfort ci ako mi to povedal. Ved uvidim zajtra ked mi zavola, potom tu dam vediet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.