Joled81 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Všechny Vás zdravím:) prosím Vás mám problém se svou 406. Po vypnutí světěl mi stálé svítí parkovačky, zadní světla, palubka a tet se ještě do toho přidalo brzdová světla. Při jízdě mi ukazuje kontrolka, že mám zatáhlou ruční brzdu což je blbost. Je pravda, že toto dříve bez brzdových světel už zlobilo dříve, ale pak se to uklidnilo a zhruba po měsíci to zase opět začalo blbnout. Občas třeba i na týden nešlo centrální zamykání na dálku tak manuálně. Máte s tím někdo zkušenost? Že bych na to zkusil kouknout sám. Díky moc. Můj mobil : 721927721 stačí prozvonit a já zavolám. Mám 406 Sedan, r.v. 1999 nový facelit. 1.8 benzín Citovat
Guest servisman Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Já bych se asi podíval na jednotku BSI kde jsou pojistky,zda tam někde nenateklo Citovat
Joled81 Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Děkuji moc, já na to teda kouknu jestli tam bude voda nebo co... Citovat
borovic Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Dobrý den. Řešil jsem ten samý problém 1.8 rv.1999 facelift.Příčina byla přodřené kabely pod sedačkou řidiče pod kobercem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.