punkac Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 hezký, ouplnej Přemet Prkenná Podlaha Ne fakt, pěkný, to muselo zabrat celý foliák, pálivej vzduch se tam musí dát krájet Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 no jako kruty dneska jedna sama odpadla tak jsem ji zachrupnul a asi tak tejden nesmim na nikoho dychnout.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 moc pekny ten rev bude rano slyset az tady na Jahodnici Citovat
punkac Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 lepší než banda zfetovanejch negrů s letlampu a kleštěma.... Jirka nepotřebuje hochy, aby si trochu zablbli. On má papričky....... :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 no ty vole, kluci, ani vam nebudu povidat Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Verim Btw mas porad \"Naladu\" tak cirka z dubna/kvetna ale to asi vis ... Citovat
Feelly Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Ahoj kluci, pěkně vám to roste.. Byla by možnost semínek? Řekněte si cenu.. Děkuju. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 cena bude primo kruta.... nic. ale nejdriv musim identifikovat co je co Citovat
punkac Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Feelly: cena bude krutá v tom, že co si budeš chtít koupit, budeš muset u Scratchovic ochutnat, žádné zajídání chlebem, žádné xichtění a navíc po dožvýkání budeš muset Áďe zazpívat nějakou její oblíbenou písničku Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 viděl bych to na něco z opery a hodně vysoko :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Jirko tak ty cerny paraziti co jsem nevedel co to je nakonec dozraly do cerveny barvy takze je to asi taky jalapeno jalastar jak melo bejt .. ale teda ... uzralo jich sice malo a takovejch nedomrlejch ale ted tady ochutnavam \"urodu\" a pali to jako cert Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 jednu mi usus na ochutnavku kdybynekdo vedel jak udelat nejakej sos, ktery dlouho vydrzi..... me se rust vsech zastavil, ale vyrostli mi zcela jiste pequin, habanero savina red, naga jolokia a naga morich... takze to bude masakr Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 no ja tam mam asi jeste 6-7ks co by mohly dozrat a tech par smucek co jeste ted \"vyrasilo\" ma asi smulu ted jsem si jednu z tech malych nakrajel na drobno do testovin no samozrejme z toho jidla nic nemam resp. nevim jak chutna cejtim jen paaaaliiii Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 jo jo a jak pisu - i kdyz jich je malo malinko i tak je to proste super pocit kdyz clovek vi, ze si to vypiplal Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Dojezdy letosni pestitelske sezony (aktualni fotka) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.