Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chilli, skleníček, teplota,mame první papricky

Recommended Posts

Odesláno

hezký, ouplnej Přemet Prkenná Podlaha :D

Ne fakt, pěkný, to muselo zabrat celý foliák, pálivej vzduch se tam musí dát krájet :D

Guest Scratch
Odesláno

no jako kruty dneska jedna sama odpadla tak jsem ji zachrupnul a asi tak tejden nesmim na nikoho dychnout....

Odesláno
:D lepší než banda zfetovanejch negrů s letlampu a kleštěma.... Jirka nepotřebuje hochy, aby si trochu zablbli. On má papričky....... :D:D:D
Odesláno

Verim :) Btw mas porad \"Naladu\" tak cirka z dubna/kvetna ale to asi vis ... :)

Guest Scratch
Odesláno

cena bude primo kruta.... nic. ale nejdriv musim identifikovat co je co :)

Odesláno

Feelly: cena bude krutá v tom, že co si budeš chtít koupit, budeš muset u Scratchovic ochutnat, žádné zajídání chlebem, žádné xichtění a navíc po dožvýkání budeš muset Áďe zazpívat nějakou její oblíbenou písničku :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jirko tak ty cerny paraziti co jsem nevedel co to je nakonec dozraly do cerveny barvy takze je to asi taky jalapeno jalastar jak melo bejt .. ale teda ... uzralo jich sice malo a takovejch nedomrlejch ale ted tady ochutnavam \"urodu\" a pali to jako cert :D

Odesláno

jednu mi usus na ochutnavku :D

kdybynekdo vedel jak udelat nejakej sos, ktery dlouho vydrzi.....

me se rust vsech zastavil, ale vyrostli mi zcela jiste pequin, habanero savina red, naga jolokia a naga morich... takze to bude masakr

Odesláno

no ja tam mam asi jeste 6-7ks co by mohly dozrat a tech par smucek co jeste ted \"vyrasilo\" ma asi smulu :) ted jsem si jednu z tech malych nakrajel na drobno do testovin no samozrejme z toho jidla nic nemam resp. nevim jak chutna cejtim jen paaaaliiii :D:mrk

Odesláno

jo jo a jak pisu - i kdyz jich je malo malinko i tak je to proste super pocit kdyz clovek vi, ze si to vypiplal :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...