Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Obcas mi zasvieti kontrolka.. myslim ze su to brzdy..je to take kolecko a okolo prerusovane čiarky.. Neviete kde moze byt porucha? Nejak mi to nedava zmysel ked mi zacala blikat na dialnici a to som asi 30min vobec nebrzdil..V nadrzke je kvapaliny na maximum..

Guest servisman
Odesláno

kontrolka brzdového obložení,sjeté destičky či se někde přerušil nebo prodřel drát k obložení a tím dává signál na kontrolku.Zkontroluj destičky,ale spíš přívodní kabely k nim ,zda nejsou někde prodřené a dotýkají se kostry.

Guest servisman
Odesláno

koukl bych po kabelech na předních kolech ,jen pro jistotu jaké barvy byla kontrolka ? foto nemáš?

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem a našel jsem v příručce jen jednu kontrolku červenou viz obr .

Kontrolku sjetých destiček asi 407 nemá,nikde jsem ji nenašel

Nevím proč si chlapi nekoupíte v našem Eshopu manuál k autu.

Odesláno

Ta kontrolka neni cervena lebo info display píše oranzovo.. Tam kde pise napr CHECK OK ,OIL OK tam mi to blikalo a nebol tam napis stop alebo vykricnik..Len kolečko a po boku prerusovane ciarky z kazdej strany..

Odesláno
tu je psáno o kontrolce destiček je to sic 406

Ano to je ta kontrolka ale mne zacala blikat pocas jazdy aj ked som na pedal nestupal..HM Potom som presiel sto km a nic..Odparkoval som auto,po hodine isiel znovu a zasvietilo to este len som nastartoval

Guest servisman
Odesláno

mohl vypadnout kabel od destiček,někde se prodřít ,chce se to podívat a uvidíš.

Odesláno
mohl vypadnout kabel od destiček,někde se prodřít ,chce se to podívat a uvidíš.

Keby vypadol kabel tak by to svietilo stale-ne? Musim to dat pozret len som chcel vediet ci sa natom este da jazdit

Odesláno
koukal jsem a našel jsem v příručce jen jednu kontrolku červenou viz obr .

Kontrolku sjetých destiček asi 407 nemá,nikde jsem ji nenašel

Nevím proč si chlapi nekoupíte v našem Eshopu manuál k autu.

Naco by kupovali? je to vsetko online, oni su lenivy si ten posahany manual precitat...

Odesláno

bud mas zjazdene kotuce, alebo preruseny niekde kabel.... alebo keby si hladal tak sa docitas ze napr. u mna bol problem v konektore...

vsetko je len citat citat citat a nie vlakna zakladat.

Guest servisman
Odesláno

merlin99 i když přečteš tak i zapomeneš není na to ho míti v autě. Nikdy nevím kdy jej budeš potřebovat a počítač nemáš stále u sebe .

Odesláno

ale aby sa nestazoval ze sme mu aj tak nepomohli, len pre istotu: sledovane su len predne brzdove platnicky, a minimalna hrubka musi byt myslim min 2 mm... podla toho vies ci musis vymienat alebo ako si natom:)

Odesláno
ale aby sa nestazoval ze sme mu aj tak nepomohli, len pre istotu: sledovane su len predne brzdove platnicky, a minimalna hrubka musi byt myslim min 2 mm... podla toho vies ci musis vymienat alebo ako si natom:)

ze su sledovane len predne to viem a keby si cital vsetko tak by si vedel ze oblozenie je OK.Nemam cas tu sedet cely den jak ty a citat vsetky vlakna o brzdach..Ked nechces poradit,nemusis..nikto vas nenuti sem napisat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...