rendyD Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Obcas mi zasvieti kontrolka.. myslim ze su to brzdy..je to take kolecko a okolo prerusovane čiarky.. Neviete kde moze byt porucha? Nejak mi to nedava zmysel ked mi zacala blikat na dialnici a to som asi 30min vobec nebrzdil..V nadrzke je kvapaliny na maximum.. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 kontrolka brzdového obložení,sjeté destičky či se někde přerušil nebo prodřel drát k obložení a tím dává signál na kontrolku.Zkontroluj destičky,ale spíš přívodní kabely k nim ,zda nejsou někde prodřené a dotýkají se kostry. Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Ked mi menili olej pred 2 mesiacmi mi servisak povedal ze oblozenie je OK..takze by to maly byt kable? no tak to je ako hladat ihlu v kope sena Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 koukl bych po kabelech na předních kolech ,jen pro jistotu jaké barvy byla kontrolka ? foto nemáš? Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Ta kontrola mi svieti na info display-i v strede medzi budikmi.. Nemam foto Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 koukal jsem a našel jsem v příručce jen jednu kontrolku červenou viz obr . Kontrolku sjetých destiček asi 407 nemá,nikde jsem ji nenašel Nevím proč si chlapi nekoupíte v našem Eshopu manuál k autu. Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Ta kontrolka neni cervena lebo info display píše oranzovo.. Tam kde pise napr CHECK OK ,OIL OK tam mi to blikalo a nebol tam napis stop alebo vykricnik..Len kolečko a po boku prerusovane ciarky z kazdej strany.. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 tu je psáno o kontrolce destiček je to sic 406 Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 tu je psáno o kontrolce destiček je to sic 406 Ano to je ta kontrolka ale mne zacala blikat pocas jazdy aj ked som na pedal nestupal..HM Potom som presiel sto km a nic..Odparkoval som auto,po hodine isiel znovu a zasvietilo to este len som nastartoval Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 mohl vypadnout kabel od destiček,někde se prodřít ,chce se to podívat a uvidíš. Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 mohl vypadnout kabel od destiček,někde se prodřít ,chce se to podívat a uvidíš. Keby vypadol kabel tak by to svietilo stale-ne? Musim to dat pozret len som chcel vediet ci sa natom este da jazdit Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 ne on se musí dotknout kostry Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 koukal jsem a našel jsem v příručce jen jednu kontrolku červenou viz obr . Kontrolku sjetých destiček asi 407 nemá,nikde jsem ji nenašel Nevím proč si chlapi nekoupíte v našem Eshopu manuál k autu. Naco by kupovali? je to vsetko online, oni su lenivy si ten posahany manual precitat... Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 bud mas zjazdene kotuce, alebo preruseny niekde kabel.... alebo keby si hladal tak sa docitas ze napr. u mna bol problem v konektore... vsetko je len citat citat citat a nie vlakna zakladat. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 merlin99 i když přečteš tak i zapomeneš není na to ho míti v autě. Nikdy nevím kdy jej budeš potřebovat a počítač nemáš stále u sebe . Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 @servisman: jasne, s tym suhlasim, len som podotkol na realny problem v tomto pripade;-) Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 ale aby sa nestazoval ze sme mu aj tak nepomohli, len pre istotu: sledovane su len predne brzdove platnicky, a minimalna hrubka musi byt myslim min 2 mm... podla toho vies ci musis vymienat alebo ako si natom:) Citovat
rendyD Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 ale aby sa nestazoval ze sme mu aj tak nepomohli, len pre istotu: sledovane su len predne brzdove platnicky, a minimalna hrubka musi byt myslim min 2 mm... podla toho vies ci musis vymienat alebo ako si natom:) ze su sledovane len predne to viem a keby si cital vsetko tak by si vedel ze oblozenie je OK.Nemam cas tu sedet cely den jak ty a citat vsetky vlakna o brzdach..Ked nechces poradit,nemusis..nikto vas nenuti sem napisat.. Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 A keby si cital tak som ti poradil.... nemusis citat vsetko, staci len hladat... Citovat
fifi Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 P.S. ten display, ktorý si nazval \"info\" predpokladám medzi budíkmi píše aj na červeno, keď máš väčší problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.