Guest Lubk0 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 To je v poriadku, ze s nimi pracujes ... Ale problem je, ze to nevidim, denne pozeram aj ine autofora, a nikde nevidim masivne staznosti, o tom, ako TSI cka odchadzaju po 40 tis. KM ... To su nezmysli, a keby to bola pravda, tak je to uz popisane vsade, jak by kritizovali VW ... Ja nehovorim, ze su to najvydarenejsie motory na svete, asi maju svoje problemy, ale tvrdit ze odchadzaju po 40 tis. KM, je smiesne ... Ako hovoril, u byvaleho zamestnavatela ich teraz beha nech ta neklamem 600 kúskov určite ... A spravca nehovori o ziadnych problemoch ... A nie to ze by im po 40 tis. KM kľakali dolo hubou ... Ja mám tiež svoj nazor na 1.6 HDI = tiež sme si s nim v poslednej dobe odžili, ale o tom sa kryticky na peugeot foru nenapiše Mozno okrem vyssie spomenutej témy ... Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 VW prestal s ich vyrobou a nahradil ich uplne novym typom motora ktory uviedol v Golfe 7. generacie, to ze sa ludia nestazuju na internete neznamena, ze denne nechodia do autorizovanych servisov nasrati a kricia ze im zas nejde auto alebo rachoti motor Ja nehovorim ze 1.6HDi je lepsi alebo tak, hlavne benzin s dieselom tazko porovnas, ale viem ze mam cez 200000 km a motor slape ako hodiny, co sa tyka 1.2TSI tak rekordera zakaznika som mal 92000km ked mu po 2 vymenach retazi praskla oska v turbe a preskocil rozvod, motor KO, ale vacsinou sa toto stava okolo spominanych 40000km, vedieme si nato statistiku Kazdopadne ak by ti tento niekto ponukal v buducnosti, tak sa mu velkym oblukom vyhni, to iste plati aj o 1,4 s dvoma turbami, ten je este horsi . ... ja nehanim motory, ale varujem Na ten motor plati jedine, riadne ho vytacat a jazdit vo vysokych otackach, ak ich mate fakt take mnozstvo bez problemov, tak bud na nich riadne zavodia (co je ironicke, lebo tomu motoru to prospieva) alebo vymeny retazi a cerpadiel berie spravca ako normalnu vec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.