duricek Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Potreboval by som podarit ako nastelovat dvere na 3dv 207. Spolujazdcove dvere su trochu \"padnute\" a zatvaraju sa tazsie (sucha sa zamok o uchyt na dverach). Dufam, ze ste pochopili co tym myslim Diky za kazdu radu Citovat
grim.sk Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 ...neviem či je to tak riešené aj na 207, ale na 306 sú pánty istené skrutkami na torxy...keď sa povolia, dvere spadnú (nie na zem, iba trocha)...akurát som to toť dva tri dni dozadu opravoval aj ja...stačilo dotiahnúť a dvere nepadajú...skrutky by sa mali nachádzať pod plastovými krytkami na hornom pánte by mala byť krytka dolu a na spodnom pánte by mala byť krytka hore...po sundaní krytky zbadáš hlavu skrutky... Citovat
duricek Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 ...neviem či je to tak riešené aj na 207, ale na 306 sú pánty istené skrutkami na torxy...keď sa povolia, dvere spadnú (nie na zem, iba trocha)...akurát som to toť dva tri dni dozadu opravoval aj ja...stačilo dotiahnúť a dvere nepadajú...skrutky by sa mali nachádzať pod plastovými krytkami na hornom pánte by mala byť krytka dolu a na spodnom pánte by mala byť krytka hore...po sundaní krytky zbadáš hlavu skrutky... Asi nemas od toho nejake foto ze? Nech nerozstelujem cele dvere ze nepojdu ani zavret Citovat
grim.sk Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 ...to sa nedá rozštelovať...stačí ti torxom točiť do správneho smeru... Citovat
spartan Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 potrebujes 13 kluc ,blizsiu skrutku vrchneho pantu vykrut von(na strane stlpika) a tu za nou povol a nastav dvere pak ju zakrut skontroluj ako su dvere a zakrut aj tu co si vykrutil len sam to neurobis lebo dvere su tazke a zozen si račnovaci klucik Citovat
duricek Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 potrebujes 13 kluc ,blizsiu skrutku vrchneho pantu vykrut von(na strane stlpika) a tu za nou povol a nastav dvere pak ju zakrut skontroluj ako su dvere a zakrut aj tu co si vykrutil len sam to neurobis lebo dvere su tazke a zozen si račnovaci klucik Diky Spartan, cez vikend sa s tym pohram a dam vediet ako to dopadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.