Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval by som podarit ako nastelovat dvere na 3dv 207.

Spolujazdcove dvere su trochu \"padnute\" a zatvaraju sa tazsie (sucha sa zamok o uchyt na dverach).

Dufam, ze ste pochopili co tym myslim :aut

Diky za kazdu radu :super

Odesláno

...neviem či je to tak riešené aj na 207, ale na 306 sú pánty istené skrutkami na torxy...keď sa povolia, dvere spadnú (nie na zem, iba trocha)...akurát som to toť dva tri dni dozadu opravoval aj ja...stačilo dotiahnúť a dvere nepadajú...skrutky by sa mali nachádzať pod plastovými krytkami na hornom pánte by mala byť krytka dolu a na spodnom pánte by mala byť krytka hore...po sundaní krytky zbadáš hlavu skrutky...

Odesláno
...neviem či je to tak riešené aj na 207, ale na 306 sú pánty istené skrutkami na torxy...keď sa povolia, dvere spadnú (nie na zem, iba trocha)...akurát som to toť dva tri dni dozadu opravoval aj ja...stačilo dotiahnúť a dvere nepadajú...skrutky by sa mali nachádzať pod plastovými krytkami na hornom pánte by mala byť krytka dolu a na spodnom pánte by mala byť krytka hore...po sundaní krytky zbadáš hlavu skrutky...

Asi nemas od toho nejake foto ze? Nech nerozstelujem cele dvere ze nepojdu ani zavret :D

Odesláno

potrebujes 13 kluc ,blizsiu skrutku vrchneho pantu vykrut von(na strane stlpika) a tu za nou povol a nastav dvere pak ju zakrut skontroluj ako su dvere a zakrut aj tu co si vykrutil :myslim len sam to neurobis lebo dvere su tazke a zozen si račnovaci klucik

Odesláno
potrebujes 13 kluc ,blizsiu skrutku vrchneho pantu vykrut von(na strane stlpika) a tu za nou povol a nastav dvere pak ju zakrut skontroluj ako su dvere a zakrut aj tu co si vykrutil :myslim len sam to neurobis lebo dvere su tazke a zozen si račnovaci klucik

Diky Spartan, cez vikend sa s tym pohram a dam vediet ako to dopadlo ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...