Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno

hele, to je tady furt, tady je vetsina ridicu jak andele, kteri nikdy ve meste neporusi ani 30 km/h.

Dobre, zes to sundal..................

Odesláno

zatim podle toho co tu ctu, tak porusil pravidlo asi takovym zpusobem, jako kdyz ridic na 30 jede 50.

Osobne kdyz do zatacky opravdu vidim (kor na masine) tak dam blinkr, ukazu ridici ze ho budu predjizdet a jedu. Jediny co neporusim je plna dvojita.... a to at mi klidne plechovkari z kopce od votic do benesova uhybaj jak chtej, proste nepojedu....

Odesláno

mě to bylo jedno, ale nechtěl jsem se tady s nikym handrkovat a pohoršovat ty, co vše dodržujou :D , není důvod se tu dohadovat a až se dostanu na nějakej sraz, nechci abych měl u někoho vroubek nebo někdo u mě :D

Odesláno

Scratch \" letos tam sundala nejaka burina kluka na masine kdyz jela z kopce dolu a predjizdela :grr dve plny to jen pro ty co si myslej ze motorkari jsou bezmozci :bojim

Odesláno

go.play: no jasne :)

dyno: toho kluka jsem znal, byly o nem natoceny i cerne ovce, u kamose v hospode......

to proste nepochopis, kdyz napsal, ze jede z pace domu a za 1/4 hodiny byl mrtvej......

Odesláno
zatim podle toho co tu ctu, tak porusil pravidlo asi takovym zpusobem, jako kdyz ridic na 30 jede 50.

Osobne kdyz do zatacky opravdu vidim (kor na masine) tak dam blinkr, ukazu ridici ze ho budu predjizdet a jedu. Jediny co neporusim je plna dvojita.... a to at mi klidne plechovkari z kopce od votic do benesova uhybaj jak chtej, proste nepojedu....

:bojim:bojim

Odesláno

Hele nedávno byl docela problém, jeli jsme si to ve třech na takovou malou dovču na motorkách do Krumlova, cestou zpátky někde u Tábora jsme dojeli strážce zákona, já jel první, tak jedu za nima, byla tam plná, po chvíli uhnuli a pouštěli nás, tak jsme je předjeli, poděkovali hnátou a jelo se dál. Za měsíc tomu co jel poslední, přišlo předvolání na komisi do Tábora, že předjížděl někde na plný, víc jak 90km/h a je to vyfocený :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...