PeugeotHDi Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Zdravim, snad sa neopakujem, ale rozhodol som sa zalozit nove vlakno ohladne ceny HP na 508 ci uz na Slovensku alebo v Cechach, pretoze sa zda, ze poistovaci si z nas (zakaznikov)robia doslova dobry den. Hned aj prispejem: Generali -> 642e/rok je tam 2% alebo 66euro spoluucast, poistne krytie vandalizmus, totalna skoda, kradez, Generali ma zmluvu so servisom Peugeot - kryci list. Dakujem za informacie o vasich HP. Citovat
dodo407sw Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 a kde je problem? na aku hodnotu auta je vyratana poistka 642E/rok? Citovat
Toudy5587 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak sa pripojim aj ja.Poistovna Groupama 390€ 0%spoluucast a tiez tie veci ako vandalizmus,kradez,zivelna pohroma,skodci,a s tym kricim listom neviem. Je to znama a dala mi to o 30% lacnejsie Co to vlastne znamena ked ma niekto kryci list?Dik Citovat
Simpi Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak sa pripojim aj ja.Poistovna Groupama 390€ 0%spoluucast a tiez tie veci ako vandalizmus,kradez,zivelna pohroma,skodci,a s tym kricim listom neviem. Je to znama a dala mi to o 30% lacnejsie Co to vlastne znamena ked ma niekto kryci list?Dik Nic zvláštního,jen to ze Ti po opravě vydají vůz bez zaplacení na zaklade prohlášeni od pojišťovny,ze to servisu uhradí..vetsinou je to ale svazano s tím,ze servis s tou konkretni pojišťovnou musí mít smlouvu.. Citovat
Simpi Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Já mám komplet s 5% spol. za 9500,- na pojistnou částku 550 bez DPH..kdyby měl někdo zájem,zaridim....odreny blatnik si na pojistku hlásit rozhodne nebudu,jelikož hned seberou bonus cca 36mesicu, takže 0% spol. zdražuje pojistku a tim se proste nevyplatí.. Citovat
508GT Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Ja mam 500€, poistna suma 42 210€, spoluucast 5% alebo 166€, všetky krytia. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. prosinec 2012 Autor Odesláno 13. prosinec 2012 a kde je problem? na aku hodnotu auta je vyratana poistka 642E/rok? Tusim na 36tis euro je vypocitana cena... Citovat
Marcel00 Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 ked chces mozem ti zistit poistku, mam kamosku v komunalne, poistuje mi auta, tak mozem skusit. ak mas zaujem, posli mi info do SZ. Citovat
skuci Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Já mám komplet s 5% spol. za 9500,- na pojistnou částku 550 bez DPH..kdyby měl někdo zájem,zaridim....odreny blatnik si na pojistku hlásit rozhodne nebudu,jelikož hned seberou bonus cca 36mesicu, takže 0% spol. zdražuje pojistku a tim se proste nevyplatí.. ale když to uděláš jako já, že po pojistné události zrušíš pojistku a uděláš novou, převedeš bonusy z POV znovu a máš to za stejnou cenu... a u koho máš takovoudhle sazbu, myslím tim jakou pojišťovnu Citovat
Simpi Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Já mám komplet s 5% spol. za 9500,- na pojistnou částku 550 bez DPH..kdyby měl někdo zájem,zaridim....odreny blatnik si na pojistku hlásit rozhodne nebudu,jelikož hned seberou bonus cca 36mesicu, takže 0% spol. zdražuje pojistku a tim se proste nevyplatí.. ale když to uděláš jako já, že po pojistné události zrušíš pojistku a uděláš novou, převedeš bonusy z POV znovu a máš to za stejnou cenu... a u koho máš takovoudhle sazbu, myslím tim jakou pojišťovnu ..mám to u Uniqy a to stejne umím i od AXY.. Citovat
Kučka Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Já mám Allianz, je to drahý, ale perfektní. Měl jsem pojistnou událost kroupy prošly a krom nárazníků stříkali celý auto a šlo to z povinného ručení a ne z havárky. Tam je škoda z živlů do 100tis z pov a první událost z havárky je bez ztráty bonusu. Já mám spoluúčast 1000,-kČ A NIKDY BYCH NECHTĚL VÍC.Je to ale o prioritách. Když něco platím, tak ať to dostanu ZPĚT.Já to mám pojištěný na 505 000 a ročně platím cca15 000,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.