Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

snad sa neopakujem, ale rozhodol som sa zalozit nove vlakno ohladne ceny HP na 508 ci uz na Slovensku alebo v Cechach, pretoze sa zda, ze poistovaci si z nas (zakaznikov)robia doslova dobry den.

Hned aj prispejem:

Generali -> 642e/rok je tam 2% alebo 66euro spoluucast, poistne krytie vandalizmus, totalna skoda, kradez, Generali ma zmluvu so servisom Peugeot - kryci list.

Dakujem za informacie o vasich HP. :papa

Odesláno

Tak sa pripojim aj ja.Poistovna Groupama 390€ 0%spoluucast a tiez tie veci ako vandalizmus,kradez,zivelna pohroma,skodci,a s tym kricim listom neviem. Je to znama a dala mi to o 30% lacnejsie :P Co to vlastne znamena ked ma niekto kryci list?Dik

Odesláno
Tak sa pripojim aj ja.Poistovna Groupama 390€ 0%spoluucast a tiez tie veci ako vandalizmus,kradez,zivelna pohroma,skodci,a s tym kricim listom neviem. Je to znama a dala mi to o 30% lacnejsie :P Co to vlastne znamena ked ma niekto kryci list?Dik

Nic zvláštního,jen to ze Ti po opravě vydají vůz bez zaplacení na zaklade prohlášeni od pojišťovny,ze to servisu uhradí..vetsinou je to ale svazano s tím,ze servis s tou konkretni pojišťovnou musí mít smlouvu..

Odesláno

Já mám komplet s 5% spol. za 9500,- na pojistnou částku 550 bez DPH..kdyby měl někdo zájem,zaridim..;)..odreny blatnik si na pojistku hlásit rozhodne nebudu,jelikož hned seberou bonus cca 36mesicu, takže 0% spol. zdražuje pojistku a tim se proste nevyplatí..

Odesláno
Já mám komplet s 5% spol. za 9500,- na pojistnou částku 550 bez DPH..kdyby měl někdo zájem,zaridim..;)..odreny blatnik si na pojistku hlásit rozhodne nebudu,jelikož hned seberou bonus cca 36mesicu, takže 0% spol. zdražuje pojistku a tim se proste nevyplatí..

ale když to uděláš jako já, že po pojistné události zrušíš pojistku a uděláš novou, převedeš bonusy z POV znovu a máš to za stejnou cenu... a u koho máš takovoudhle sazbu, myslím tim jakou pojišťovnu

Odesláno

ale když to uděláš jako já, že po pojistné události zrušíš pojistku a uděláš novou, převedeš bonusy z POV znovu a máš to za stejnou cenu... a u koho máš takovoudhle sazbu, myslím tim jakou pojišťovnu

..mám to u Uniqy a to stejne umím i od AXY..

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já mám Allianz, je to drahý, ale perfektní. Měl jsem pojistnou událost kroupy prošly a krom nárazníků stříkali celý auto a šlo to z povinného ručení a ne z havárky. Tam je škoda z živlů do 100tis z pov a první událost z havárky je bez ztráty bonusu. Já mám spoluúčast 1000,-kČ A NIKDY BYCH NECHTĚL VÍC.Je to ale o prioritách. Když něco platím, tak ať to dostanu ZPĚT.Já to mám pojištěný na 505 000 a ročně platím cca15 000,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...