Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Excel vzorce VBA - help

Recommended Posts

Odesláno

Další otázka :) Jsem tak nějak v začátcích, tak díky z atrpělivost :)

mám

Sub prepocet()

Dim start, i As Long

i = 2

start = Cells(i, 2)

For i = 2 To i + (Cells(i, 2))

If Not IsEmpty(Cells(i, 2)) Then

Cells(i, 3) = Cells(i, 2) * 100

End If

Next

End Sub

Pěkně to funguje, ale jen do řádku 22...nevíte proč to nepočítá dál?

Odesláno

Nebo pokud je list promenlivy ve smyslu mnozstvi radku s cisly na prepocet od rekneme B1 dolu tak mas lepsi tohle :

2i8i1qv.jpg

Odesláno

No mám se co učit :-) ale asi budu muset mimo pracovní dobu...páč nedělám nic jiného než že vymejšlím co tam napsat :D

Odesláno

Ja jsem v tom druhem vlakne nasdilel nejake soubory nicmene asi by to chtelo revidovat a taky ne vzdy tam je (hadam) uplne pochopitelne, proc to ma delat zrovna tohle ci tamto :(

Takze jako obecne Ti muzu zkusit radit, nicmene konkretni makra si uz musis poskladat sam, take jsem musel ... :papa

Odesláno

No na to co si nasdílel se podívám doma...v práci se na to nepodívám :-D cenzura internetu funguje...aspoň že mi tu funguje pc c:)

budu zkoušet mou oblíbenou metodu pokus omyl :-) a ono z toho něco vyjde :)

Kdyžbych nevěděl něco obecně určitě se tě tu zeptám :) Dík :)

Odesláno

Jeste ze tady zatim net cenzurovanej nemam .. to bylo v minuly praci a bylo to PEKLO. Tak kdyztak dej vedet kdyz bych mohl s necim poradit.

Odesláno

Tak už mi funguje to dopočítávání :) Použil jsem akorát definici posledního řádku a jede to :) takže jdu dál :)

jo cenzurovanej net je peklo...ne že bych chtěl pomlouvat mého chlebodárce, ale tragické je když tou cenzurou neprojde ani jeho vlastní systém :blicismajlik

Odesláno

A kde vlastne delas ? :) Vidim Praha 4 .. Chodov jako ja ? Nebo jinde ?

Edit: Ale to je vlastne bydliste :blablabla

[upravil dne 12/12/12 13:53 od StibTo]

Odesláno

Raubiri : Tady jsem Ti zazipoval mensi mnozstvi ( :D ) ruznych pomocnych soboru s testama VBA vychytavek, treba neco vyuzijes ;)

Mnohe z nich asi budou pod heslem, kdyztak je \"Stibto2012\" bez uvozovek samozrejme.

:papa

http://www.sendspace.com/file/lletu0

[upravil dne 19/12/12 12:17 od StibTo]

Odesláno

Já ti fík :) Ale zatím nestíhám, v práci je před vanocema frmol, jak v mraveništi, tak až bude chvilka tak na to mrknu :)

Odesláno

Myslim ze na tom Sendspace to bude minimalne mesic ne-li dele a kdyztak to muzu pak reuploadnout :) Sem se to neveslo,ma to cca 700kB, limit tady je 250kB

Odesláno

stibto help

chci přes inputbox zadad desetimístné číslo 9000007633 a hlasí mi to overflow

z = InputBox(\"Zadej ucet ze ktereho budou odchazet platby\", \"Odchozi ucet\")

Range(\"F1\") = z

Když zadám 9 místné tak je to ok. jak to dotlačit k tomu aby to vzalo i to 10? (přitom deseti místné 1234567890 to vezme v pohodě. :grr

z je jako long

[Edited on 20/12/12 09:28 by Raubiri]

[Edited on 20/12/12 10:12 by Raubiri]

Odesláno

Jj String mas lepsi bo Ti to u cisla uctu bez problemu vezme i lomitko atd.

A i pro tebe jakozto i ostatni : muj nick je STIBTO a ano,je to rozdil :aut

Odesláno

Dankešééén :papa

Btw ted se u nekolikatej den se*u s takovym pokusem - mam soubor s databazi vsech tahu Sportky za rok 2011 a 2012 a mam tam funkce + makro kod na vypocet pravdepodobnosti tazeni konkretnich cisel na zaklade toho co uz bylo tazeno :D Se v praci nudim, hehe

Odesláno

Se máš, taky bych se chtěl v práci nudit :-D

Tak až to doděláš, a zjištíš jaká je výherní kombinace, tak to pošli dál do éteru :-D taky bys ale měl zjistit, který den ti ta výherní kombinace padne...páč bys na ní mohl sázet až do sodného dne :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...