shark734 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 presne toto mi robila stara 307, na dia pisalo zablokovany DRV...po vycisteni bol tyzden pokoj a znova...na 99% to bude zanesene sitko v nadrzi, mal som tam vyzrazany parafin...sitko som precistil cisticom brzd a odvtedy nemam problem PS: na shellke su sracky a nie nafta Citovat
očko Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 Ale to nemusis byt nazlobeny na auto prece. Kdyz dostanes chripku tak taky ti telo neposila sms ze se mas pripravit na to ze zitra chripku mas. To ze motor naskoci a po chvice zdechne nebude FAPem. Tohle FAP neudela. Potrebuju presny popis zavady a moza ti pomuzu. Tomu klukovi musi ukazovat tkzv \"P\"kod zavady. Tak ho sem dej. Dnes sme skúsili diagnostiku a toto som si poznačil: -1435 Aditívny systém - 0230 El. uzáver prívodu paliva (ELAP), prerušení - 0089 Neznáma závada Rozvod tlaku paliva 30 MPa Tlak preplňování 917hPa Vstrekované množstvo paliva I valec 0,6 II valec -0,2 III valec 0,9 IV valec -1,7 Index opotrebovania vstrekovačou 30684 Časticový filter protlačen Aditívum zostatok 47g Diferenčný tlak časticového filtra 0 hPa Dá sa niečo z toho vyčítať ča sa vlastne stalo? Dnes po vymazaní porúch na prekvapenie motor naskapínal a šiel aj do otáčok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.