el nino Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Cus kluci.Mam dotaz,nema nekdo naprodej ten velky displey?Shanim na internetu a nedari se mi.Pokud by nekdo o necem vedel,tak mi prosim pisnete.Diky vsem kluci.Jo,jinak musim pochvalit Strakiho.Je to super mechanik.Menil mi zhavicky a musim jen dodat:Straki,moc ti diky.Jsi super chlap a moc ochotny:super Citovat
Fredino Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Cus kluci.Mam dotaz,nema nekdo naprodej ten velky displey?Shanim na internetu a nedari se mi.Pokud by nekdo o necem vedel,tak mi prosim pisnete.Diky vsem kluci.Jo,jinak musim pochvalit Strakiho.Je to super mechanik.Menil mi zhavicky a musim jen dodat:Straki,moc ti diky.Jsi super chlap a moc ochotny:super skus vrakace urcite sa ti daco podari najst..... Citovat
Qcko Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Napriklad aj tunajsia inzercia --> Citovat
slavino1 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 www.autobazareu.sk ----- ostatne diely------ klučove slovo-407 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.