Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

407 sedan  

1 hlas

1. 1. 407 sedan

• 2.2 hdi bi-turbo
      12
    • 2.0 hdi
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pokud se rád svezeš tak jedine Bi-turbo....už v serii to docela jede a o hodně líp jak čipnutá 2.0HDI...a pokud ti to příjde liný čipneš to a jede to zas líp... :D

Odesláno

kamarade promin ale ty jsi jak tatar :myslim:bojim:D:D (bez jakekoli urazky prosim, nechci se te dotknout)

100kw na temer 2 tuny hmoty ( kdyz si do toho sednou ctyri poradny chlapy s pár taškama tak mozna aj vic ) .... co ti to rika? -> je to velice snadna matematika.....proste motorova mrtvola :papa

Servisni naklady se budou odvijet od toho jaky koupis kus, a taky jak s tim budes jeezdit. Muzes se vysypat i do 1.6 16v i to 5.0l V8 ......to opravdu nerozhoduje jaky typ motoru kooupis, spis jaky koupis kousek :papa

Jinak ozvi se klidne, dokonce se muze stat ze v lete budu chtit vymenit vuz a tak ho budu prodavat:roker

Odesláno

Tak somozřejmě že měl :) Je jasny že nejakou tu svižnost to ztratí ale i tak se stim dá krásně jet a myslim že ten vykon je dostačujíci. předjíždet i s plnym autem se da s přehledem ...toď moje zkušenost :papa

a pokud chci zavodit tak nepojedu v pěti...

Odesláno

no ok, dejme tomu....ale taky je potreba rict, ze ve srovnani s 2.2HDi dvoulitr proste nejede:papa Mel jsem moznost primeho srovnani se stejnou zátěží;)

Nicmene treba uznat ze dvoulitr dostačuje, je to řekněme nutný základ...

Odesláno

Jojo dyt něco takovýho jsem psal hned v mé první reakci. Tak určtitě tam ty dvě deci navíc budou znát. Jen jsem se zastal dvoulitru protože z tvýho přispěvku to vypadalo jak když auto vůbec neutáhne-To pak nevim jak by to vypadalo s 1,6 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...