Kennbell Odesláno 17. březen 2013 Autor Odesláno 17. březen 2013 Tak sem se rozhodl zitra bude subac doma za 200 je to 8\" boschman to auto to rozlozi na ND zachvili :D Citovat
Kennbell Odesláno 17. březen 2013 Autor Odesláno 17. březen 2013 Boschmann subwoofer 8\" 40-1500Hz ,100watt Citovat
Kennbell Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 Tak dneska jsem vymenil olej aji s liftrem a chtel sem udelat aji vzduchac jenze vytahnu starej nevypadal este nejhure ale dal sem ho bokem vezmu do ruky ten novej a divam se na nej a on je jinej tak sem tam bohuzel vratil ten starej a musim koupit novej ktery bude pasovat , kdyz sem u toho filtru jaky je vas nazor na konusovej filtr bud od KN nebo green ? Ktomu taky udelam odstineni at to nebere teplej vzduch od motoru. Jinak musim rict ze auto je zespodu jako nove jedina vec ktera je pohnita tak to je zadni dil vyfuku a trosku trubka od stredaku. Koukal sem se na cenu noveho zadniho dilu a nejlevnejsi sem nasel za nakych 2500,-Kc tak sem hnedka najel na stranky ultersportu a nasel sem si tenhle a tento, osobne sem pro 1 variantu. Jinak sem chtel auto ze spodu vyfotit ale vzpomel sem si na to jak uz sem mel auto z rampy dole..... V sobotu jdu na STK tak snad mu nebude vadit ten vyfuk a skoro nebrzdici rucka a v sobotu ocekavejte prekvapeni sam se uz nemuzu dockat Citovat
Andreww Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Jsem pro variantu 2. Ta koncovka dovrchu se mi nelíbí A filtr mám v 1.8 od K&N, ale do origo boxu Citovat
Kennbell Odesláno 29. březen 2013 Autor Odesláno 29. březen 2013 Poznal jsi nakou zmenu stim KNkem spotreba,zvuk, reakce na plyn ? Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Je snad trochu lepší odezva na plyn. Zvuk se změnil, když jsem vyhodil kat Co se týká spotřeby, tak tu zásadně neřeším Citovat
Kennbell Odesláno 29. březen 2013 Autor Odesláno 29. březen 2013 Tak se musim uz dneska pochlubit takze 2x30mm a 2x25mm kola tam budou dezent F s ET40 , jestli bude zitra rano hezky udelam STK a odpoledne nahodim konecne kola . Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Hezká práce To výsledné ET bude ideální Citovat
Kennbell Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Tak STK jsme prosli bez problemu , na emisich jsme prosli jako nove auto a na technicke vice mene tez dobre trosku tece tesneni kolem vany , trosku chcije rizeni a mame pohnitej vyfuk ale jinak rikal ze na 15let stare auto hoodne dobrej stav Jdu umejt kola a nahodim je na auto Citovat
Kennbell Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Jojo unas uz je pekne , cabro tedkom vice mene stoji v garazi a ceka na muj ridicak Tady par fotecek s kolama. Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Co ty rámečky RZ od Fordu? Ještě bych hodil bílé boční blinkry Citovat
Kennbell Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Ja mam praxi ve fordu tak proto , bile blinkry se mi moc nelibi ted uz zadne veci na auto kupovat nebudu uz musim natankovat plnou nadrz a v cervnu zaplatit pojistku Citovat
Kennbell Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Tak jsem poridil na cabrouse ladacek od Podolaka Citovat
Kennbell Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Este poradna fotka jak me lezou kola z podbehu ven Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.