JirkaV Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Mam dotaz. Nedavno jsem mel generalku kliky u P306 a ted bych chtel nechat udelat tu malou upravu, kdy servo a alternator dat do jede roviny ! Jelikoz nemam klimu tak mam servo a alternator ve vyssi rovine nez je klika a zbytecne se klika pri zatezi tahne nahoru a bojim se aby za par tisic kilaku to nebylo znovu vymlaceny. Delal uz nekdo tuhle upravu, popr. jak na to a na kolik to vyjde ?? Diky Citovat
voštík Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 nechapu otazku jak do jedny roviny, at se netahne ta klika tak \"moc\" nahoru? Citovat
JirkaV Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 mozna jsem to spatne vysvetlil. Jde o to, ze klika neni v jedne ose s alternatorem a servem. Kdyz jsem mel problemi s klikovkou, tak jsem s tim byl na konzultaci v aut. servisu peugeot a tam mi chlapek rekl, ze se ta klika odlechcuje tim, ze servo ci aternator se posadi nize, tim se zmensuje tah na kliku smerem vzhuru. Ty co maji v 306 klimu, ktera je pod servem tak jsem pry v pohode, protoze pak ten remen netahne tu kliku tak nahoru ! Proto jsem se ptal, zda nekdo uz ma tuto upravu udelanou a hlavne za jaky penize atd .... diky Citovat
JirkaV Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 hlavne jde o to, ze vse co je na klice z venci pripojeni - rozvodovy remen, remen altter. a remen serva tak je moc nahore (servo + alt.) a pry to tu kliku hodne namaha tahem vzhuru a to kluzny lozisko co je na te strane pry dostava pekne zabrat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.