Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Ahojte, v poslednej dobe mi za studena za jazdy vynechava plyn- auto cuká, zatrasie sa a až potom trhne a akceleruje. Ked sa motor zahreje je to uz ok... Naposledy som vymienal lambdu. Auto ale neparkujem po 5.rokoch v garazi,ale stoji vonku v zime - nemoze to mat suvis? Lebo doteraz mi to nikdy nerobilo... Nema niekto podobny problem s 206kou? [upravil dne 3.12.2012 09:01 od Bloodeye] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 ved sme sa bavili o tom ze to pozrieme, ale tak ti este dam tipy... snad sa podari dat ti ho do poriadku. netesnost v sani, teplotne cidlo vody, cistota skrtiacej klapky (nie ako si ju ty cistil), zapalovacia rampa, sviecky.... drzim palec... Citovat
Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Ano, ale toto je zase dalsia zavada - za studena vynechava plyn... Tie nerovnomerne otacky, co sme pozerali je ina vec... Toto robi za jazdy za studena... [upravil dne 3.12.2012 09:02 od Bloodeye] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 ved v pohode... vsetky vymenovane veci maju vplyv na volnobeh tak i na jazdu... takze je to ta ista vec. Citovat
Berry86 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tak bude nejspis, problem s privodem paliva nebo vzduchu, po napichnuti na diagnostiku bych se zameril na ruzna cidla (at uz na klice, ale to by jsi nemel nastartovat vubec, kdyby bylo cidlo na klice KO, lambdy atd.) Pak bych sel po mechanickych prvcich, a vzal bych to pekne od nadrze, takze palivova pumpa, jestli neni KO, kolik tlaci, promerit zaroven mit dostatek paliva v nadrzi, pak jit pres palivovy filtr, ke klapce, na tu kouknout, pak pres listu, zase zjistit jaky ma tlak, pak svicky jestli nejsou KO, pak dostatek nasavaneho vzduchu juknou na MAP - vaha vzduchu, nebo pak treba jestli neni fouknuty tesneni pod hlavou. Vim, ze jsem toho napsal dost, ze nektery veci i takove priznaky mit nemusi, ale veci je dost, co toto muze zpusobit a asi udelat potrebnou analyzu. Drzim palce, at se to podari;) Citovat
Marcel00 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 ma netesnost v sani, alebo vadne cidlo... merana hodnota mu kolise a stupa k atmosferickemu tlaku... Citovat
Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Aha, ja som myslel, ze to cukanie je nieco ine... no som dopadol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.