Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, v poslednej dobe mi za studena za jazdy vynechava plyn- auto cuká, zatrasie sa a až potom trhne a akceleruje. Ked sa motor zahreje je to uz ok...

Naposledy som vymienal lambdu. Auto ale neparkujem po 5.rokoch v garazi,ale stoji vonku v zime - nemoze to mat suvis? Lebo doteraz mi to nikdy nerobilo...

Nema niekto podobny problem s 206kou?

[upravil dne 3.12.2012 09:01 od Bloodeye]

Odesláno

:myslim

ved sme sa bavili o tom ze to pozrieme, ale tak ti este dam tipy... snad sa podari dat ti ho do poriadku.

netesnost v sani, teplotne cidlo vody, cistota skrtiacej klapky (nie ako si ju ty cistil),

zapalovacia rampa, sviecky....

drzim palec...

Odesláno

Ano, ale toto je zase dalsia zavada - za studena vynechava plyn... Tie nerovnomerne otacky, co sme pozerali je ina vec...

Toto robi za jazdy za studena...

[upravil dne 3.12.2012 09:02 od Bloodeye]

Odesláno

Tak bude nejspis, problem s privodem paliva nebo vzduchu, po napichnuti na diagnostiku bych se zameril na ruzna cidla (at uz na klice, ale to by jsi nemel nastartovat vubec, kdyby bylo cidlo na klice KO, lambdy atd.) Pak bych sel po mechanickych prvcich, a vzal bych to pekne od nadrze, takze palivova pumpa, jestli neni KO, kolik tlaci, promerit zaroven mit dostatek paliva v nadrzi, pak jit pres palivovy filtr, ke klapce, na tu kouknout, pak pres listu, zase zjistit jaky ma tlak, pak svicky jestli nejsou KO, pak dostatek nasavaneho vzduchu juknou na MAP - vaha vzduchu, nebo pak treba jestli neni fouknuty tesneni pod hlavou. Vim, ze jsem toho napsal dost, ze nektery veci i takove priznaky mit nemusi, ale veci je dost, co toto muze zpusobit a asi udelat potrebnou analyzu. Drzim palce, at se to podari;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...