X-Master Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Mám 205 1.9 GTI a když jí studenou nastartuju tak mám tlak oleje někam k 6 atmosférám ale když potom jedu a dám jí tak u 3000 otáček trochu víc plynu tak mi mazání klesne třeba až pod 2 a vydrží tam klidně do 6000 otáček a jak zase pustím plyn tak se tlak oleje zvedne na normál, mám tam plnou syntetiku 5W-40 tak jestli to není tím poraďte jestli někdo víte dík. Citovat
Holly Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 S tlakem jsem si taky užil svoje, podle toho co píšeš, bych si myslel, že se ti zasekává regulační váleček v čerpadle, nebo máš špatný čidlo tlaku. Špatný čidlo tlaku se ale chová tak, že ti to prostě nepřeleze určitou hodnotu, třeba 3 atm. Taky tam máš trošku řidší olej, takže to může ukazovat trochu míň. Ale 6 atm. na volnoběh mi přijde strašně moc. Tipoval bych to na ten regulační ventil. Citovat
X-Master Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 No těch 6 atm. je tam jen když je to studený jinak tam mám tak 4 a když mu hodně topím že mám teplotu oleje třeba na 90 tak klesne i na 2 atm. při volnoběhu, a ten váleček zkusím aspoň nějaká stopa dík Citovat
Holly Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 napiš si do vyhledávače \"tlak oleje\", už se to tu řešilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.