Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje první 406 Sedan 2.0

Čauvec pežoťáci,

tak bych se chtěl také pochlubit mou 406, kterou jsem zakoupil u hranic v Mikulově v bazaru. Je to moje první auto koupené na sebe. Koupil jsem ho bez eko daňe, takže jsem ji musel zaplatit. Prvně jsem jezdil felinou, a to se nedá srovnat s peugeotem :D.

Inspiroval jsem se od mýho kamaráda, který má také 406. Hrozně se mi zalibila tak jsem jí musel mít také :-D:-D. Byla to láska na první pohled :-D.

Po koupě jsme jeli asi 150km a to byla jízda :D, držet se 3 litru :D, a řidit to poprví v životě :D.

Asi po měsíci mě upadl výfuk, takže se musel dát nový střední a koncový výfuk.

Jinak je to 2.0 litr 97kW v plné výbavě (aut. klima, vyhrivane sedacky, 4x ele. okna atd.);)

Fotka:V levo Rýšuv a Můj v pravo :-D, krasavice

post-46895-14109628094855_thumb.jpg

[upravil dne 14/11/12 22:22 od Papirek92]

[upravil dne 15/11/12 10:01 od Papirek92]

Odesláno

Namontování palubního počítače, byla to celkem prča tam hledat ty kable, navíc jsme museli najít kabel od řidící jednotky, udělat přepínač na display z pravé pačky u volantu :) a pak jen zapojit a doufat, že to bude šlapat :D:D. Naštestí to šlo :D:D

post-46895-14109628097018_thumb.jpg

Odesláno

Vítej na klubu :) Moc pěkná 406 :) přeju hodně kilometrů bez nehod... Ta barva se mi hodně líbí :super Jen ten disk...au au, co se stalo ?

[upravil dne 14/11/12 23:42 od Tom_206]

Odesláno
Nevěřili by jste, co se mi stalo před 3 týdnama :D

Názorná ukázka (Můžete hádat):

Pěkná díra :o Jinak tě zdravím krajane:potlesk:papa

[upravil dne 15/11/12 09:11 od regius]

Odesláno

Čauvec chlapi,

no ano, byl to obrubník, při vetší rychlosti mi ustřelil zadek :) a vzal jsem zadkem zadní kolo a pak mě to obratilo kolem patníku a vzalo přední kolo, které je na té fotce s dírou v kole.

Samozdřejmě se zkroutila zadní naprava, a schytaly to také Alu kola s pneu :(:(.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...