orbin.1988 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Abych objasnil situaci: Nefungující klíč ve vložce zámku u dveří (nejde otočit) central (JABLOTRON CR - 2S) nefunguje Zjistil jsem že vložka v zámku nemá zobáček,který vede k zámku, abych otevřel auto. A central blbnou jen kontakty. RADA: S centrálem si poradím a to tak, že zkusim nejdříve vyčistit kontakty a snad to bude fungovat. Ale co s tím klíčkem? Když koupím novou vložku s tím zobáčkem bude mi to nějak spolu fungovat nebo bude nějaký problém? [upravil dne 9/11/12 07:38 od orbin.1988] Citovat
pastorek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Na vložke zámku je páčka ktorá ovláda zámok a ak myslíš to ako \"zobáček\" tak je to samostatný náhradný diel. Funguje to tak že otočením kľúčika sa iba mechanicky ovláda zámok. Ak nie je zadretý motorček (bráni pohybu zámku) tak to bude normálne fungovať. Citovat
orbin.1988 Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 víš jde mi o to, když třeba mi nebude CENTRAL fungovat (viz co už jsem se tu na foru zminoval) a otevřu to klíčkem, zda ten central až sprovozním bude pořád stejně funkční. Třeba ten zobáček byl schválně sundán. Ale nevím proč (napadá mě to jenom kvuli centralu nebo aby se do auto přes klíč nikdo nedostal). Mluvím o zobáčku viz tento odkaz - zde ten zobáček je černý a bílý http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoLp8NYHnErUzcXPojifQRfiZ5tWjAAE3nTk20PqVGxVUSuVxA3pXYFV92k7jMD+ohU6C5ZCwnmp56ay5N+PW/Eggcv/5mTZzeeEHElQNC4Ja+SKEYnZ8ceMXQJaI6mKkhMiBY+LA60SE4Oh3NkV2t31RQRQzI3y/gy1/tBTWAc25KgxdT9Hhk2yzk9E+SPy9X8= [upravil dne 9/11/12 07:56 od orbin.1988] Citovat
pastorek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Preto som tam písal že to bude fungovať iba ak nie je zadretý motorček lebo kľúčom v podstate budeš ovládať tiahlo na ktorom je motorček pripojený. Opačne je to riešené tak že páčka je na zámku uložená pohyblivo. Proste, stručne povedané, áno centrálu to nevadí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.