Facelift307 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Když odemknu auto a otevřu dveře spolujezdce tak se cca za 5s zamknou všechny dveře. Palubní pc nehlásí žádnou chybu. Pomůže nikdo? Citovat
Shad Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 To vidím na nějaké čidlo otevření dveří.Když odemknu auto a neotevřu dveře tak se mi za pár sekund zase zamknou.Možná to ty otevřené dveře spolujezdce nezaregistruje. A když otevřeš řidičovy nebo zadní dveře tak se to taky zamkne? Citovat
Facelift307 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Když otevřu jakékoli jiné je všechno O.K. nic se nezamkne taky si myslím na nějaký spínač ve dveřích jen mě štve že palubák ukazuje ve výpisu chyb každou kravinu ale tohle ne. Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 a to se ti zamknou i ty co jsou otevřený? Citovat
Facelift307 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 tak abych se přiznal nevím zítra odzkouším. Citovat
Facelift307 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Tak mi to nedalo takže se to zamkne i s těma otevřenýma dveřma komplet celý auto tak si myslím že problém bude právě v těch dveřích spolujezdce u jiných jak jsem psal vše v pohodě. Citovat
kranky Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 tak to asi fakt bude cidlo v tych dverach, sprava sa r#to ako keby sa to zamklo z dovodu neotvorenia dveri, cize bezpcnostne zavretie, tak ako to je pisane v manuale Citovat
Facelift307 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Jo souhlas Kolik to asi bude stát? Citovat
mxmen Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 tipoval bych mikrospínač v zámku dveří, chová se jako by byly dveře pořád zavřené a tak se auto samo zamkne. Píše ti to otevřené pravé přední dveře na palubáku když je máš otevřené ? Jinak mikrospínač se vyměnit nedá protože zámky jsou zanýtované,jedině vyměnit celý zámek.Kdyby jsi ho potřeboval asi bych ho našel ale na starší model, jestli je stejný nevím. Citovat
Facelift307 Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Právě že zajímave je že když jsou tyto dveře otevřené tak palubák píše!!! že jsou otevřené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.