Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To vidím na nějaké čidlo otevření dveří.Když odemknu auto a neotevřu dveře tak se mi za pár sekund zase zamknou.Možná to ty otevřené dveře spolujezdce nezaregistruje. A když otevřeš řidičovy nebo zadní dveře tak se to taky zamkne?

Odesláno

Když otevřu jakékoli jiné je všechno O.K. nic se nezamkne taky si myslím na nějaký spínač ve dveřích jen mě štve že palubák ukazuje ve výpisu chyb každou kravinu ale tohle ne.

Odesláno

Tak mi to nedalo takže se to zamkne i s těma otevřenýma dveřma komplet celý auto tak si myslím že problém bude právě v těch dveřích spolujezdce u jiných jak jsem psal vše v pohodě.

Odesláno

tak to asi fakt bude cidlo v tych dverach, sprava sa r#to ako keby sa to zamklo z dovodu neotvorenia dveri, cize bezpcnostne zavretie, tak ako to je pisane v manuale

Odesláno

tipoval bych mikrospínač v zámku dveří, chová se jako by byly dveře pořád zavřené a tak se auto samo zamkne. Píše ti to otevřené pravé přední dveře na palubáku když je máš otevřené ?

Jinak mikrospínač se vyměnit nedá protože zámky jsou zanýtované,jedině vyměnit celý zámek.Kdyby jsi ho potřeboval asi bych ho našel ale na starší model, jestli je stejný nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...