Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Sportovní filtr na 306

Recommended Posts

Odesláno

\"a jak si to přídál na to,ted nevím jak se tomu říka...no u šodovky je to karburátor a tady... nevím no ale prostě na tu kovovou svini co tam vstřikuje benzín\"

to jsi psal ty Cracku, a to je přesně ta váha vzduchu. potom následuje vstřikovací čerpadlo. :cool:

Odesláno

ne dva malý! jeden velkej - normální, se šroubuje přímo na váhu vzduchu, no a dělá se to proto, aby jsi nemusel vymejšlet právě to složitý potrubí. ten filtr je normálně velikej cca 16x13 cm. No a potom se musí dát druhej malinkej na výdechovou trubku od ventilů, ten je asi 5x3cm velkej. Koukni se na ty fotky tady od Kvasky. To portubí konší na dvou místech. na váze a druhý malý na víku :cool:

Odesláno

já sem to blbě řek,myslel sem jeden velkej a pak 2 malý,koukám že kvasky tammá jeden malej,ale někde sem viděl,myslím u toho slepičky,že tam má 2 malý a jeden velkej,se koukni.

Odesláno

Pravda, já tam mám jen jeden velkej. To odvzdušnění z olejováho víka jsem navedl do tý přívodní trubky. Prostě na stejný místo jako byl original. ;)

Odesláno

no já sem ten velkej dostal za maturu:D a ten majel sem v plánu ani neměl,prostě sem myslel jako že je to levnější:)!Hele a poznal si ten filtr nák,jak se to projevylo na jízdě?někomu to s tím prej i mín žere,jestli to teda není jen u těch co maj filtr zasranej jako jetel:) já mám tak 4měsíce starej filtr,myslím jako ted normální papírovej v tom tubusu,male na tenhle sportovní už se těším;)

Odesláno

No já toho zase tolik nenajezdím. Myslím, že spotřeba je stejná. Teda alespoň mě nějaká velmi nízká spotřeba nepřekvapila:cool: Akorát se mi zdá, že to jde rchlejc do otáček a víc to řve. :D

Odesláno

Tak jsem si včera udělal radost. Objednal jsem si 1ks filtr větší za 690,- v červený barvě a malý k oddechu za 199,- taky červenej. až to budu mít namontovaný tak hodím na můj profil www.peugeot-club.com?clen=2025 fotku. Mělo by to dorazit za cca 3 dny :P

Odesláno

no cena je slušná, ale jsem zvědavej co vlastně dorazí :o snad to splní svůj účel :) no kažkopádně se pochlubím :D

Odesláno

u nás v mototechně maj tmavě červenej menší za 591 a větší za 850 ten větší je ten co má kvasky,je propadlej dovnitř a ten chlapík říkal že to je dobrý tak na 2litry že mě ten malej stačí :)

Odesláno

Kvasky,jak jsi vyřešil napojení hadice odsávání olej. par na trubku sání? Můžeš udělat detailní foto? Předpokládám, že hadice je s nějakým těsnením nasunutá na navařenej vstup do trubky sání a přitažený kovovou stahovačkou ....

Odesláno

No jesli myslíš co já, tak jsem na tu trubku navařil kus jiný a tu jsem upravil, tak abych to tam dostal. Jestli jsi někdy viděl originál sání na 1,6-ku tak určitě pochopíš. Vlastě jsem skoro okopíroval originální sání. A ještě jsem tam udělal takovej vstup na čidlo na váhu vzduchu. Detailní foto udělat můžu, ale až tak ve čtvrtek, protože jsem na koleji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...