Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Banan tak to sa ti potom ozvem. Budem potrebovat cca 60-70 metrov podlahy. nieje problem rad pomozem... vzorkovniky mam doma keby bolo treba... a cena sa da spravit urcite lepsia ako mal Lubk0... Jak vieš ze sa da spravit cena lepsia, ked si ich ani nevidel ? Parkiet pod moju cenu bola plná prdel ... S tým sa nehádam Problém bol, že mi sme chceli tmavší, šedo - hnedý dekor ... Podmienka bola šedá farba, ale aby to nebolo uplne šedá, a bola tam aj hnedá ... Tak 50 na 50 ... No a s touto poziadavkou sme skoncili. Vsetky lacnejsie, boli hnede az zlto hned ... Boli aj za 3,79 E, ale zlto hnede ... to ma chces akoze urazit.. treba si uvedomit ze vy si vyberate v obchodoch podla farby a tam aj podla toho biju ceny.. ja pridem do skladu a vyberam si ceny podla kvality... je \"skoro\" jedno aka farba.. naposledy som robil podlahu sedo - hnedy dekor strukturovanu do jedneho bytu sla tam AC4 8mm s V drazkou a cuduj sa svete cena bola 9€ za meter.. neporovnavaj merkury baumax hornabach a podobne sracky z kvalitou a z velkoskladom... ja nikdy neodporucim nekvalitny material a hlavne ked si to clovek ide montovat sam.. Preco by som ta chcel urazit ? Ale hovorit ze vies nieco zohnat lacnejšie, ked si to este ani nevidel, je take, no ... Nechajme to tak 9 Eur za AC4 / 8mm je super velkoobchodna cena ? To bola druha alternativa volne dostupna v Diego predajni, s neviem akymi vsetkymi zarukami, ma ju kamarat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.