Benžík Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Zdravim, chtěl bych se zeptat, jsetli je možné olejovou vanu na 406 2,1td nahradit vanou z 2,1td starý typ s mechanických čerpadlem z citroena xm. Typ kompresoru klimy neznam, ale vim, že řemen je 1755mm dlouhý. Zjistil jsem, že mam z vany utržený držák kompresoru a teče z toho olej. Pokud nebude možné vanu z citrouše namontovat, tak můžete vanu na 406 nabídnout. Díky. Citovat
Benžík Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Mohl by někdo prosím zjistit v serviceboxu, jestli tam půjde vana z citrouše? Je na ní číslo 9608876380. Díky. Citovat
Stosun Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Koukal jsem do servisboxu u citroena a ta vana z XM vypada jinak aji ma jiny cislo nez u 406 ale Xantia ma stejnou vanu co potrebujes i cisla sedi... Citovat
Benžík Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Tak už mam doma vanu z 406 2,1td a odpoledne bude i těsnění. Zítra to vyměnim. Citovat
Benžík Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 Vanu jsem vyměnil, to je ok, ale kromě ulomenýho držáku kompresoru, byly i na kompresoru utržený dva držáky. Abych to dal dohromady, namontoval jsem kompresor obráceně, z přední strany á ještě další čtyři držáky. Vadí to tomu nějak, že je obráceně? Hadice vyšly dobře, akorát jsem je musel vyndat z toho plechovýho držáku. I kdyby se tim měl kompresor rozbít, tak ho škoda neni, bez držáku je tak na vyhození. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.