Peta-k Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 nepasujou tam treba i z 306?myslim ze ma taky kulaty nebo se milím? Citovat
Peta-k Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 hosi tak jsem to vyresil po svym drzaky sem nikde nesehnal a nechtelo se mi cekat a cekat az se nekde vyskytnou tak jsem udelal improvizaci z laminatu....vypada to celkem slusne bohuzel nemam foto....ale potrebuju jednu radu jak maj dalky svitit v narazniku vice do boku nebo do krize?asi blba otazka co? [upravil dne 5/11/12 18:30 od Peta-k] Citovat
odee Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Měly by svítít spíš trošku do V než do X, aspoň mě to tak svítí Citovat
go.play Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 já třeba vůbec nevim kam mi to svítí a jak to mám naštelovaný, hlavní pro mě je, že když to za tmy pustim, tak vidim jako ve dne Citovat
Peta-k Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 diky to my staci...mam to spise vice do V osviti mi to paradne krajnice...tak to tak necham....diky Citovat
drahonak Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 prosim tyka se to taky svetel ale zadni lampy me po kontaktu s hlinenym pangejtem prestaly svitit cim by to mohlo bejt? zarovky OK a pojistky taky s konektorama jsem hejbal a nic Citovat
odee Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Nedokážu si představit ten \'\'kontakt\'\', ale asi bych zkusil proměřit, zda tam jde proud, pokud ne, jet po kabelu a po ceste příčinu objevíš určitě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.