odee Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 A nemáš na nárazníku okolo té díry na několika místech jakoby odlomené takové proužky? Na nárazníku totiž je navařená taková plastová obruč, do které se to světlo komplet uchytí. Já sem právě měnil nárazník a převařoval sem to ze svýho, pač na tom novým to taky myslím nebylo..a nebo to tam bylo nějaký vadný...už nevim:myslim Právě sem nenašel fotku toho, myslel sem, že ju mám, ale nemám:bojim Citovat
Peta-k Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 nejaky tri prichytky tam jsou ale jsou kratky na to aby tam slo svetlo pridelat....a na to ze by byli ulomeny nevypada... Citovat
go.play Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 tak tady máš ten držák světla, to co je zakroužkovaný, tak tam je držák připájenej nebo nacvaklej k nárazníku a šipky jsou na přidělání světla Citovat
go.play Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 na těch tvejch fotkách jde krásně vidět, jak po obvodu toho kulatýho otvoru jsou ty výstupky,, který přijdou do těch děr který jsem ti zakroužkoval a uplně klasicky je máš krátký, orvaný Citovat
Peta-k Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 super a nevis kde se daji sehnat ty drzaky?mit drzaky tak to potom uz nejak vykoumam... Citovat
Peta-k Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 a ten drzak je tam napevno...takze by sel klidne k narazniku prilepit nebo svarit? Citovat
go.play Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 tak to nevim kde je sehnat, já mám jeden dobrej a jeden poničenej, ale těch se nezbavim, je dobrý to mít v záloze, protože tohle se asi bude shánět blbě nebo jestli je někde v inzerci naprodej sport nárazník, tak tam zkus napsat jestli má ty držáky a prodá je zvlášť Citovat
Peta-k Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 ok diky budu schanet a kdyby nekdo o necem vedel dejte prosim vas vedet do SZ Citovat
odee Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 go.play: To je přesně ten protikus, co sem myslel:D Peta-k: Podívám se, jestli mi nezbyly po té výměně nárazníku, ale nic neslibuju. Asi by se to dalo i z nečeho samo-doma vyrobit, ale chtělo by to mít aspoň jeden, podle kterýho by se to udělalo.. Citovat
Peta-k Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 uz jsem psal na 3 inzeraty a nikdo to samostatne neproda jen celej naraznik a na to se muzu z vysoka.....koukam to bude oříšek sehnat nekde... Citovat
Peta-k Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 jeste jedna takova trapna otazka...jak poznam leve a prave svetlo? Citovat
Peta-k Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 tak jsem v koncich momentalne nikde sehnaní nejsou...vrakoviste nic inzeraty taky nic....tak jen cekat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.