Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A nemáš na nárazníku okolo té díry na několika místech jakoby odlomené takové proužky? Na nárazníku totiž je navařená taková plastová obruč, do které se to světlo komplet uchytí. Já sem právě měnil nárazník a převařoval sem to ze svýho, pač na tom novým to taky myslím nebylo..a nebo to tam bylo nějaký vadný...už nevim:myslim Právě sem nenašel fotku toho, myslel sem, že ju mám, ale nemám:bojim

Odesláno

na těch tvejch fotkách jde krásně vidět, jak po obvodu toho kulatýho otvoru jsou ty výstupky,, který přijdou do těch děr který jsem ti zakroužkoval a uplně klasicky je máš krátký, orvaný

Odesláno

tak to nevim kde je sehnat, já mám jeden dobrej a jeden poničenej, ale těch se nezbavim, je dobrý to mít v záloze, protože tohle se asi bude shánět blbě nebo jestli je někde v inzerci naprodej sport nárazník, tak tam zkus napsat jestli má ty držáky a prodá je zvlášť

Odesláno

go.play: To je přesně ten protikus, co sem myslel:D

Peta-k: Podívám se, jestli mi nezbyly po té výměně nárazníku, ale nic neslibuju. Asi by se to dalo i z nečeho samo-doma vyrobit, ale chtělo by to mít aspoň jeden, podle kterýho by se to udělalo..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...