tiger1 Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Neskúšal to náhodou niekto takto zameniť? Navigáciu by som oželel, ide mi o to aby išli spotreby, teplota, rádio, cd, prípadne keby išiel telefon bolo by to super, keď telefon nie, nevadilo by to. Ak to niekto skúšal meniť bol by som rád za každú skúsenosť. Jano Citovat
tiger1 Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Ahojte. Tak som zohnal monochromatický displej, ale majiteľ tvrdil, že mu to ukazovalo ikonky a išiel v pohode, ja keď som ho nahodil tak mám riadkové menu a akoby mi dva horné riadky krížilo, alebo prepisovalo. Neukazuje mi teplotu a digitálne hodiny sú poprehadzované tak, že hodiny zvlášť a minuty uplne inde zvlášť, jeden riadok úplne vysvecuje ako oranžový pás. Neviete niekto čo by to mohlo robiť? Či nejaká iná verzia softu, alebo to treba cez dia nejako nakonfigurovať? Mám rádio RT3 s navi a telefónom. Je to 307 SW. Vďaka za info. Jano Citovat
xavier Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Keď som pracoval v CZ, tak najlepšie sa mi osvedčilo toto vrakovisko : http://www.vrakoviste.peugeoty.cz/peugeot-citroen-kontakt.php, zohnal a kupil som tam všetko čo som potreboval a za slušne peniaze. Neviem či posielaju aj na SK, ale skusiť to môžeš. Citovat
tiger1 Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Ja už som displej zohnal na 100 percent je dobrý, len mám problém ako som písal naposledy. Ale aj tak dík. Jano Citovat
tiger1 Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 Ahojte. Tak problém konečne vyriešený, displej už ide ako má, bolo potrebné preinštalovať softvér v rádiu RT3, bolo tam niečo zmrvené. Veľká vďaka členovi zo Žiliny pito.za - Peter vdaka. Dal tam takú verziu,že dokonca mi začali hrať aj MP3, čo mi predtým nešlo. Takže vďaka všetkým čo prispeli radou a hlavne Petrovi, čo mi veľmi pomohol. Pekný deň všetkým. Jano Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.