Happy.vasek Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Mám dlouhodobý problém se starty.Někdy se stane že příjdu k autu a nastartuju na poprvní ale z toho se stane ze můžu skouset startovat a chytne třeba na 10 pokus.Stávalo se to ojediněle ale je to stále častější.Závada je to nějaká skrytá kdyz to neudělá pokaždé tak se chci zeptat na vaše názory čím to může být.Víc hlav víc ví. Peugeot 106,rv 1997,1.4 benzin,55KW Citovat
Happy.vasek Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 To me taky napadlo a zda se mi ze někdy pomůže zamknout a odemknout centrálem a pak nastartovat jde.Ale kde iobilizer najdu a pokud ho mam, protože imobilizer před řadičkou nemam a jak je mozné to opravit..... Citovat
Benz106Rallye Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Taky bych řekl ten imobilizér.Někdy bejvá v klíči. Citovat
Happy.vasek Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Kličky mam 2 jeden s DO a druhý bez ale dělá to s oběma. Citovat
Happy.vasek Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 Dneska zase nastal problém se startem tak jsem vytahnul kabel ze svicky a nasadil starsi svicku a nehazi jiskru tak muzu vyloucit problem s palivem a je to nekde v elektrice.Nejde proud na zapalovací civku.Cerpadlo benzin tlaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.