aRJay Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Ahoj všem, Jsem už tu registrovaný nějakou dobu, ale neměl jsem tak nějak odvahu a snad ani čas sem hodit mojí 206. Tím, že jsem tady ale našel dost rad, tak jsem se rozhodl, že se taky pochlubím Mám modrou 206, motor 1.1i, rok výroby 2003. Koupil jsem jí od kolegy, jelikož byl ve finanční tísni a potřeboval jí rychle prodat. Když jsem jí kupoval v červnu, tak měla najeto krásných 100 000. Za těch pár měsíců jsem udělal pár úprav na autě. Snažím se zkoušet zkrášlovat za co nejmíň peněz. První co určitě šlo na řadu byl tlumič, jelikož už byl vysypaný vevnitř. Na netu jsem našel tlumič od WM Sport a myslím si, že 206 skvěle padne a zvuk je perfektní. Poté jsem začal pracovat na otevřeném sání, které je tedy zatím provizorní. Změna veškerého podsvícení na modré. Nejvíc mi daly zabrat asi budíky, ale výsledek se mi moc líbí a nejen mě Nedávno jsem sehnal konečně i litá kola 14\" s pneu za 1500,- všechny 4, takže jsem nejvíc spokojený. Jen jim chci po čase změnit barvu, jen nevím ještě na kterou. Na cestě mám i nová světla - Devil eyes, takže hned jak bude instalováno, tak hodím pár fotek Nevím jak přidat víc fotek najednou tak přidávám odkaz na rajče. aRJay\'s 206 [upravil dne 25/9/12 21:12 od aRJay] [upravil dne 3/10/12 05:37 od aRJay] Citovat
safi1 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Vitej kolego ! Chcelo by to viac fotiek a hlavne ma zaujima to podsvietenie pristrojovky Devilky chvalim tiez ich mam na 206 Citovat
aRJay Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Ahoj! Díky za přijetí. Už jsem dal odkaz, pořád tady s tím nějak bojuji, tak mi odkaz přišel nejjednodušší Citovat
Guči Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Vítej a ať autíčko slouží K těm kolům, k modé bych dal bílé nebo modré případně žluté+žluté mlhovky:roll Citovat
safi1 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Parada pozrel som fotky podsvietenie sa mi paci devilky mu sadnu ake mas obiednane ? Chromove ci cierne ? Vyfuk sa mi tiez paci predpokladam ze to ma supe zvuk Citovat
aRJay Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Guči: Tak kola udělám buď bílé nebo černé, ale vzhledem k tomu, že budu mít devil eyes v chromu, tak asi půjdou do bílé. Zase na druhou stranu bych chtěl křídlo, ale to bych chtěl zase v černé barvě a zase aby to nebylo jak v cirkuse, tak to musím vyladit. Safi1: Budu je mít v chromu. Našel jsem je na netu za 3000,- tak jsem po nich hned šáhnul Vzhledem k tomu, že v autě není středový tlumič, jen kat a rovnou tlumič, tak to má na 1.1i velmi silácký zvuk ale není to tedy žádný řvoun, prostě takový ten parádní hluboký bublavý zvuk Citovat
safi1 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Tak fajn teda a kolesa radsej do bielej ako ciernej a kridielko do farby a devilky mu sadnu Takze hovoris ze vyfuk fajn mne to zacalo niako hucat ale no nevadi Citovat
Guči Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Koukám, výfuk máme stejnej a ten zvuk je pecka! Citovat
aRJay Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Tak tady jsou ještě zvuky pro poslech Citovat
aRJay Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Hlavně, že jsem odpřísahnul, že už žádné úpravy, žádný tuning, ale když to má člověk v krvi, tak se toho prostě nezbaví Hlavně tedy může za to tohle forum. Pořád něco nacházím a pořád chci něco vylepšovat [upravil dne 25/9/12 21:36 od aRJay] Citovat
safi1 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Vies ako sa hovori TUNING JE NEVYLIEČITELNÁ CHOROBA Inac ma to luxusny zvuk taky natocim poriadne video Citovat
FiFa_cze Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 No hučí to dobře Taky mám 1.1 ve 106ce a jen kat a koncák, ale tak mi to snad neřve Citovat
aRJay Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 FiFa_cze: No taky koukám, že to nějak řve na tom videu, jinak je to fakt parádní zvuk. Pokusím se to hodit na kameru, která snad líp pojme ten krásný zvuk Safi1: Tvoji citaci už nevymažu z hlavy Citovat
aRJay Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Takže včera konečně došly Devil eyes Tak snad se k nim dneska dostanu a nahodím je na auto. Zítra nebo dnes by měly dojít také chromové zadní světla. Jsem fakt zvědavý na vzhled Citovat
Rejty Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 hurááá..další ustečák..jen škoda že nebydlim už v Povrlech:))) tak držim palce při vylepšovaní Citovat
aRJay Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 hurááá..další ustečák..jen škoda že nebydlim už v Povrlech:))) tak držim palce při vylepšovaní Tak zrovna Třebenice nejsou daleko Citovat
aRJay Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Tak Devilky jsou nahozené, jen jsem měl oba telefony vybité takže zítra udělám fotky, jen musím ještě seřídit světla a to nevím sakryš jak... Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zajeď si na stk Tam ti to seřídí za pár šupů Nebo někdo kdo má regloskop [upravil dne 3/10/12 21:06 od FiFa_cze] Citovat
aRJay Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Zajeď si na stk Tam ti to seřídí za pár šupů Nebo někdo kdo má regloskop [upravil dne 3/10/12 21:06 od FiFa_cze] To mě nenapadlo, díky za tip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.