homer33 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Caute, po dlhsom case opat problem....tentokrat dost primitivny ale prestala mi svietit H7-cka tak, ze idem vymenit (inak to robim dost pravidelne asi 1x za 1-2 mesiace)...Problem je vsak v tom, ze ziarovka nejde vybrat-ako keby bola zaseknuta vo vnutri. Skusal som to asi hodinu a kedze som auto nechcel rozkopat tak som sa na to vy...je to na vodicovej strane kde je pristup horsi, takze si neviem pomoct ani kombinackami ani nicim inym - planujem teda navstivit servis aj ked dost nerad kvoli takejto hovadine....mal niekto podobny problem alebo ma nejake niekto riesenie (okrem rozobratia polovice auta ) dakujem za rady *inak taketo \"drobnosti\" ma vedia vytocit viac ako nieco zavaznejsie - stale sa len utvrdzujem, ze predaj je nevyhnutny a neviem pochopit preco som tak este neurobil Citovat
Cinicman Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Absolvoval som toto martýrium pred týždňom... musel som podpáčiť ten plastový konektor v strede... teraz už to ide v pohode von aj bez toho. Budeš to mať \"zapečené\", takže na to platí len hrubá sila a mať v zásobe najlepšie keramické konektory až by si ho náhodou zlomil... Citovat
spartan Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 ehm moment nejde ti odpojit konektor od ziarovky ? alebo ziarovka zo svetla vytiahnut ?ja som v zivote nemusl nic pacit ..... stacilo jemne vykyvat a to menim ziarovky raz za 3-4 roky ! co je divne na peugeot =D samozrejme poznam ludi co im to vydrzi len mesiac .... a cinic keramicke konektory na co ? Citovat
homer33 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 ja mam uz odpojeny aj ten konektor aj tu svorku mam dole co drzi ziarovku, uz \"staci\" len vytiahnut ziarovku - a to je prave ten problem, ze nejde von Citovat
Cinicman Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Páčil som to normálnym plochým skrutkovačom, takým aby vliezol medzi tie dve srandy, kde sa zasúva pätica H7čky... Keramické konektory na to aby sa nezapiekli tie plastové shity, čo tam dávajú. Neviem aké si tam mal origo ty ale tie moje už po pol roku nevyzerajú bohvieako a to tam boli origo žiarovky. Ten plast je nahovno a to teplo proste nevydrží... PS: Vykývanie nepomôže, skúšal som... ani jemné ani silné ani v jednom smere... Citovat
spartan Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 mno toto sa mi stalo po tme v zime rukami neslo len klieste a vytiahnut za tie piny,vykyvat nevim ci ti to pojde Citovat
Cinicman Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Á, sorry nejak som prešvihol ten jeden príspevok... takže keď už je tam len samotná žiarovka tak fakt neviem... tá tam predsa je len na voľno pritlačený pružinkou (drôtikom)... Citovat
spartan Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 viem o tom ze ked mas konektory a v nich piny roztiahnute vtedy tam dochadza k vasciemu teplu a roztavia sa Citovat
Mishanthrope Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 No jen jestli tam nebyla třeba strčená obráceně (pomocí \"lehkého\" násilí) a nějak se tam nezasekla. Citovat
homer33 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 ok vdaka za rady....pomohli kombinacky a trochu starej dobrej hrubej sily ... este som zhanal radu ohladom servisu pri 120 000 km...nevie niekto co vsetko sa meni a kolko to asi stoji este raz vdaka Citovat
spartan Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 napisal som ti co sa meni v tej sekci kde si sa pytal .... Citovat
spartan Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 tak dneska som to absolvoval aj ja =D osram night breaker sa vypalila kto by to povedal =D zalozene opat philips s ktorymi zatial najlepsia skusenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.