Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

po dlhsom case opat problem....tentokrat dost primitivny ale prestala mi svietit H7-cka tak, ze idem vymenit (inak to robim dost pravidelne asi 1x za 1-2 mesiace)...Problem je vsak v tom, ze ziarovka nejde vybrat-ako keby bola zaseknuta vo vnutri. Skusal som to asi hodinu a kedze som auto nechcel rozkopat tak som sa na to vy...je to na vodicovej strane kde je pristup horsi, takze si neviem pomoct ani kombinackami ani nicim inym - planujem teda navstivit servis aj ked dost nerad kvoli takejto hovadine....mal niekto podobny problem alebo ma nejake niekto riesenie (okrem rozobratia polovice auta :) )

dakujem za rady

*inak taketo \"drobnosti\" ma vedia vytocit viac ako nieco zavaznejsie - stale sa len utvrdzujem, ze predaj je nevyhnutny a neviem pochopit preco som tak este neurobil :myslim

Odesláno

Absolvoval som toto martýrium pred týždňom... musel som podpáčiť ten plastový konektor v strede... teraz už to ide v pohode von aj bez toho. Budeš to mať \"zapečené\", takže na to platí len hrubá sila a mať v zásobe najlepšie keramické konektory až by si ho náhodou zlomil... :roll:D

Odesláno

ehm moment nejde ti odpojit konektor od ziarovky ? alebo ziarovka zo svetla vytiahnut ?ja som v zivote nemusl nic pacit ..... stacilo jemne vykyvat a to menim ziarovky raz za 3-4 roky ! co je divne na peugeot =D samozrejme poznam ludi co im to vydrzi len mesiac .... a cinic keramicke konektory na co ?

Odesláno

Páčil som to normálnym plochým skrutkovačom, takým aby vliezol medzi tie dve srandy, kde sa zasúva pätica H7čky... :papa

Keramické konektory na to aby sa nezapiekli tie plastové shity, čo tam dávajú. Neviem aké si tam mal origo ty ale tie moje už po pol roku nevyzerajú bohvieako a to tam boli origo žiarovky. Ten plast je nahovno a to teplo proste nevydrží... :bojim

PS: Vykývanie nepomôže, skúšal som... ani jemné ani silné ani v jednom smere... :roll

Odesláno

ok vdaka za rady....pomohli kombinacky a trochu starej dobrej hrubej sily :)...

este som zhanal radu ohladom servisu pri 120 000 km...nevie niekto co vsetko sa meni a kolko to asi stoji :)

este raz vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...