Zbynek19 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 zdravííčko, chci kupovat stavák tak potřebuju poradit nemam stim žádny zkušenosti myslel jsem ze tenhle by byl dobrej.. http://podvozek.k-tuning.cz/6485/ta-technix-stavitelny-podvozek-peugeot-106.html tak bych potreboval nějaké rady.. díík. Citovat
jiri106xs Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 TA Technix není špatný podvozek... sám ho mám na autě víc, jak dva roky, ale záleží na cestách, po kterých jezdíš. Na denní ježdění po rozbitých silnicích, to moc není... je opravdu dost tvrdý. Citovat
Zbynek19 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 joo super dik.. no ja dozadu potrebuju hodne tvrdej pač když uz v zadu jeden je tak drhnu.... a on se taky vzadu da výškově stavet zejo a to se dela jak..? Citovat
jiri106xs Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Vzadu se výška nastavuje přetočením torzních tyčí. http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.suzukituning.com%2FPSA%2FSuspension%2FLowering.htm&sl=auto&tl=cs Citovat
Zbynek19 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 joo to vim.. ale u toho podvozku pisou ze zadni viska je stavitelá taky.. tak jestli jsou stavit i ty zadni tlumiče. a náto náky nevýhody to přesazeni torzní tyče..? Citovat
jiri106xs Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Ne, zadní tlumiče nejsou nijak stavitelné. Nevýhody jsem žádné nepocítil, ale namáhání jehlových ložisek se určitě zvětší, takže by tě mohl po čase čekat repas zadní nápravy, pokud jsi ho ještě nedělal. Citovat
Zbynek19 Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 joo super.. nák to vymyslim.. dik moc.. Citovat
Raweon Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 jo musis stocit torzky, jeden zub caa 5 cm Citovat
janny Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 neviem možno sa mýlim ale stavitelný podvozok na náprave s torznými tyčami ti nezabráni aby ti to nedrhlo ked si tam niekto sadne... pruženie tam stále budú zabezpečovať torzky... Citovat
jiri106xs Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Janny: Pružení budou zabezpečovat torzky, to je pravda. Ale instalace tvrdších tlumičů, zabrání takovému propružení, jako na seriových. Vždyť se dělají i zadní tlumiče s nastavitelnou tuhostí... Citovat
odee Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Nejsem sice profík na podvozky, ale dle mého názoru míru propružení zajišťuje pružina (vzadu torzka) a tlumič naopak toto pružení stabilizuje, tím pádem tlumič s tvrdší charakteristikou neovlivní míru propružení, jen jejrychleji stabilizuje.. K tomu mě napadá jedna otázka: když se přesadí torzní tyč, mění se nějak její charakteristika? Je víc napružená/jakoby tvrdší? Citovat
jiri106xs Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Ano, rychleji to propružení stabilizuje... vlastně propružení jakoby zbrzdí a to pak není tak velké. Zeptejete se kohokoliv, s sportovním podvozkem, jaký je v tom rozdíl. Já mam zadní lem tak 5mm od pneu a neškrtnu si ani naloženej. [upravil dne 20.9.2012 08:57 od jiri106xs] Citovat
odee Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Ano, rychleji to propružení stabilizuje... vlastně propružení jakoby zbrzdí a to pak není tak velké. Zeptejete se kohokoliv, s sportovním podvozkem, jaký je v tom rozdíl. Já mam zadní lem tak 5mm od pneu a neškrtnu si ani naloženej. To mě docela zajímá...protože já mám pořád strach šupnout to dolů, jelikož se bojím, že pak sednou dozadu dva lidi a potáhnu zadek po zemi...zdá se mi, že mám ten zadek úplně měkej:bojim Citovat
FiFa_cze Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Na sérii, to mám taky měkky, jak pes. Sedne jeden člověk a mám gumu zároveň s lemem. Budu kupovat zadek od TA-Technix - Jeden tlumič stojí myslim 6-7 stovek. Citovat
Machy_CZ Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Já jsem to dočasně vyřešil tak, že jsem dal vyšší dorazy o cca 2cm, ale ty tužší tlumiče by mě taky zajímaly, kde se dají koupit samotné zadní ? Dík Citovat
AKCZ Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Presazeni torznich tyci se dela 2mi zpusoby.. bud \"o zub\" (tim se zmeni vyska vzdy o urcitou delku na 1 zub) nebo podle zmineneho odkazu kde si vysku nastavis jak potrebujes takrka na milimetr presne. Zadni tlumice do urcite miry dokazi snizit propruzeni ale samotnou vahu nakladu/osob tim \"nezmensi\" tzn. pokud nalozis stejnou vahu do serioveho podvozku nebo s tvrdsimi tlumici tak si auto sedne na stejnou uroven.. -> to jen odpoved na to ze vzadu jak psie drhne pri nalozeni uz jednoho cloveka.. Citovat
odee Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Nějak sem ten návod nedokázal vstřebat:myslim Citovat
Zbynek19 Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 zdar prosim vás jak te to stim když koupim ten stavák tak na origo tlumičích je takovej ten hajzlim na ten čep řízení..snad to popisuju dobre-. tak se chci zeptat jak se to dělá pac mam dojem že na tom staváku to není.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.