Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, při volnoběhu mé 306tky 2.0Hdi se roznáší jemná vybrace po autě.Při přidání plynu či za jízdy vše zmizí. Byl špatný spodní silenblok, ...ten byl vyměněn, horní jsou údajně dle servisáka v pořádku. Motor běží jak má mklidně a kultivovaně.

Dokázal by někdo poradit, či měl někdo podobný problém?

Děkuji Všem za jakoukoliv radu.

hodně štastných kyláčků :papa

[upravil dne 29/8/12 17:54 od foret.65]

Odesláno

Ahoj, před výměnou to udělalo občas,nebylo to tak znát. Ale ted je to pořád. Předtím jsem si myslei,že je to tím spodním silenblokem. Je to jen při volnoběhu, během jízdy klid.

Díky za radu.:)

Odesláno

Tuhle vibraci mi hledali v servisu rok na 406 a byl prasklej ten horni velkej silenblok zespod u sroubu. Nezjistis pokud se nevynda, na to byli kluci liny... :o Ale za to jim rup i ten akceleracni... :o

[upravil dne 29/8/12 22:02 od spazi s16]

Odesláno

Ahoj Všem, silenblok /akcelerační/ jsem tam dal ,tak jak tam byl předešlý. Prosím tě deddo 306 Break ,můžeš mi pro sichr napsat jak má být polohovaný? Jen pro kontrolu.

Převodový horní jsem měl vyndanej,....je OK. Motorovej je tam cca 2 roky. Je pravda,že jsem je jen kontroloval nadzvednutím pajsru.

Dneska jsem vypozoroval, že ta rezonance se projevuje jen od otáček volnoběhu po cca 1100 otáček.Potom jak když utne,...klid.

Už nevím ,kde co hledat? :(

Jeden známej mi říkal,že by to mohla být klidně kladka na klice. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...