Jitka+Jirka Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Zahne se zpět přes ty 2 jazýčky , zaklepe kladívkem a zbytek ustřihne.... rychlé , funkční :potlesk:potlesk:potlesk jednoduchost, užitečnost !! Citovat
pastorek Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Ešte dobre že píšete o troch druhoch pások. chci se zeptat jak se používá tato páska viz obrázek dole, na stažení manžety k poloose, zjistil jsem že mám uvolněnou manžetu tak to chci opravit, jinak mám 306 jedná se o mažetu u kola děkuji!!! Tá páska sa omotá dva krát. Kombinačkami sa ťahá za plochý koniec a očko slúži na uchytenie druhého konca pri sťahovaní, Po stiahnutí sa iba prehne cez tan pliešok, nechá cca 1 - 1,5 cm a zbytok ustrihne. Dá sa použiť i pri omotaní jeden krát ale tvrdia že potom sa môže defotmovať. (neviem ako ale bolo to v pokynoch) [upravil dne 24/8/12 16:25 od pastorek] Citovat
Milan134 Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Tak tomuto ja hovorím odpoved na dotaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.