Krmy Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Chci se zeptat jestli s tím nená někdo zkušenost. mám nový model a když jsem chtěl zavřít okno tak místo toho aby jelo na horu jelo dulo. Tak jsem nechal sjet dulo a nahoru už nejede. Elektrika tam jde ,motor cvaká,lanovody jsou o.k.. Nevíte jestli to nemá nějakej mozek jako třeba má 405. Nebo kde může být zrada? děkuji. Citovat
m2 Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Je tam nějaká kombinace mačkání sthování a točení klíčkem. měkde jsem to už čet ale už nevím kde. Možná v Jak na to. Citovat
Tornado Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 V knizce jak na to pisou: \"...zapojime baterii, zapneme spinac zapalovani a uplne okno spustime dolu,dokud se nezastavi. Podrzime spinac az do doby, nez cvakne rele, pote (behem dvou sekund) okno uplne zavreme. Nasledne podrzime spinac nekolik sekund stlaceny. Po dokenceni tohoto postupu zapneme spinac a zkontrolujeme, zda okno spravne funguje...\". Pomohlo? Citovat
Krmy Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 for Tornado. Nepomohlo to. Už nevím co stím. kdyby člověk věděl co to je tak jde a koupí to,ale já nevím co to může dělat. Citovat
Tornado Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 2Krmy: Bohuzel ti asi uz vic nepomuzu. El. okna nemam (zatim,planuju dodelat), ale mam knizku Jak na to... Citovat
Krmy Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 for Tornado. Já mám zase okna v el. ale nemám knížku. Ale potřebuji to rozchodit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.